Παρασκευή 7 Ιουλίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Αυτές τις μέρες παρακολουθούμε τις συνεδριάσεις του κοινοβουλίου και ακούσαμε τους πολιτικούς αρχηγούς. Μας έλλειψε ο Αλέξης. Ο Φαμελος προσπάθησε, αλλά ήταν λίγος. Ο Ανδρουλάκης δεν το έχει και ακόμη και τώρα προσπαθεί να γίνει η αξιωματική αντιπολίτευση. Φάμελος και Ανδρουλάκης πάντως δεν πήραν το μήνυμα των εκλογών, αλλά αν ρίξουν μια ματιά στα έδρανα της βουλής θα.... διαπιστώσουν πως δεν έχουν πλέον την δύναμη και αυτό το δικαίωμα τους το αφαίρεσε ο Ελληνικός λαός.

- Επειδή δεχθήκαμε τηλεφωνήματα από περιφερειακούς, η απάντησή μας είναι μία. Δεν έχουμε καμία υποχρέωση σε κανέναν. Όταν θα έρθει η ώρα θα γράψουμε γιατί λέμε ΟΧΙ σε κάποιους και ΝΑΙ σε κάποιους άλλους. Εμείς πιστεύουμε σε μια παράταξη και αυτή στηρίζαμε καθημερινά. Ας μας πει κάποιος περιφερειακός γιατί πρέπει να έχουμε υποχρέωση και πρέπει να τον στηρίξουμε.

- Κυρίες και κύριοι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι, αυτή την φορά όλα θα είναι διαφορετικά και για κάποιους θα είναι πρόβλημα το να βρεθούν στα χαμηλά, ακόμη κι αν εκλεγούν.

- Στις Δημοτικές Εκλογές τα πράγματα είναι διαφορετικά από δήμο σε δήμο και θέλουμε να πιστεύουμε πως οι υποψήφιοι στον κάθε δήμο θα ψάξουν για προτάσεις και όχι σε λόγια του αέρα.

- Το Σαββατοκύριακο έχουμε και το πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου Α/Γ Κ23 στον Βόλο. Δεν γνωρίζουμε τι συμμετοχές έχουμε από Εύβοια, αλλά ευχόμαστε τα καλύτερα σε όποια παιδιά θα βρεθούν εκεί.