Σάββατο 8 Ιουλίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να έχετε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο. Να προσέχετε την υγεία σας, γιατί είναι το πολυτιμότερο αγαθό για τον άνθρωπο. Τίποτα να μην έχεις, όταν έχεις την υγεία σου, τότε μπορείς να αποκτήσεις τα πάντα. Σήμερα και αύριο έχουμε τους αγώνες στίβου Κ23 στο Βόλο, όπου θα είναι και τα μεγαλύτερα ονόματα του στίβου. Να ευχηθούμε καλή επιτυχία στις.... αθλήτριες και στους αθλητές, χωρίς τραυματισμούς και με πολλά ρεκόρ.

- Το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων θα συνεδριάζει με την ίδια σύνθεση μέχρι και το τέλος του 2023 και κάποιοι θα πρέπει αυτό να το καταλάβουν και ιδιαίτερα οι κυρίες και οι κύριοι, οι οποίοι δεν φτάνει που δεν γνωρίζουν τα θέματα και αυτό τους εκθέτει, προσπαθούν με κάθε τρόπο να κάνουν θόρυβο.

- Όσο για την κυρία της Λαϊκής Συσπείρωσης η οποία θα είναι και υποψήφια δήμαρχος με το ΚΚΕ, συνεχίζει με την ίδια κομματική γραμμή. Πόλεμος κατά της κυβέρνησης λες και δεν είχαμε εκλογές πρόσφατα. Κυρία, ούτε εσείς πήρατε το μήνυμα;  Ούτε 600 ψήφους δεν πήρατε στο Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων και ήσασταν 5ο κόμμα, αφού πήραν περισσότερους ψήφους "οι Σπαρτιάτες". Όσο για την κυβέρνηση αφήστε το γιατί πήρε πάνω από διπλάσιο ποσοστό από το δεύτερο κόμμα.

- Κύριε Μπουροδήμο, θα πρέπει να κάνετε φροντιστήριο σε κάποιους δημοτικούς συμβούλους, γιατί σας εκθέτουν. Σε θέμα που είχε να κάνει με την ΔΗΚΑΔΙΜΕ έγινε της Πόπης, χωρίς λόγο και αιτία. Είναι δυνατόν να εισηγηθεί η πρόεδρος της ΔΗΚΑΔΙΜΕ την τροποποίηση συστατικής πράξης του ΝΠΔΔ;  Κυρίες και κύριοι το ΔΣ της ΔΗΚΑΔΙΜΕ αποφασίζει και στέλνει το αιτημά της στις αρμόδιες υπηρεσίες, οι οποίες και θα εισηγηθούν το αίτημα.

- Είναι για γέλια να συζητούν τροποποίηση της Συστατικής Πράξης και να ρωτάμε για το πόσα παιδιά έχει ο βρεφονηπιακός σταθμός ή αν έχει άδεια κάποια δομή; Τέλος πάντων. Κύριε Μπουροδήμο ακούστε τα όσα συνέβησαν στην συνεδρίαση και προχωρήστε τα φροντιστήρια. Κάντε το, γιατί με κάτι τέτοια δίνουν πόντους στον δήμαρχο.