Πέμπτη 6 Ιουλίου 2023

..... μικρά, μικρά

 - Εμείς στο τρυπάνι του κάθε υποψηφίου για Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές δεν θα μπούμε, γιατί δεν υπάρχει λόγος, αλλά δεν θα αφήσουμε στο απυρόβλητο, αυτούς οι οποίοι στηρίζουν τα πάντα στην μαύρη προπαγάνδα. Ο υποψήφιος κύριος Μαρκόπουλος προσπαθεί καθημερινά με το παπαγαλάκι του τον ραδιοφωνατζή, να ρίξει λάσπη στον Φάνη Σπανό με ψέματα και συκοφαντίες. Φτάνει στο σημείο να λέει.... πως ο Φάνης στήριξε τον έναν ή τον άλλον βουλευτή, για να γυρίσει τους άλλους εναντίον του!!!!

- Κύριε Μαρκόπουλε οι βουλευτές είναι με το κόμμα και τις επιλογές του κόμματος και με κανέναν άλλον. Ο Φάνης Σπανός είναι επιλογή της ΝΔ και αυτόν θα ψηφίσει ο λαός της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Προσπαθείτε με το παπαγαλάκι σας να βάλετε απεναντί του δημάρχους κλπ, αλλά όταν δείτε το αποτέλεσμα, θα περιμένουμε να μας πείτε το γιατί πατώσατε.

- Κύριε Μαρκόπουλε και κάτι για το παπαγαλάκι σας τον ραδιοφωνατζή. Θέλετε να μας πείτε τι έλεγε στο παρελθόν για εσάς; Τι άλλαξε τώρα.

- Αλήθεια πως εσείς πέσατε τόσο έξω για την κυβέρνηση; Θυμόσαστε τι λέγατε για την κυβέρνηση την Εύβοια και γενικότερα την Στερεά ;