Πέμπτη 20 Ιουλίου 2023

.....,, μικρά, μικρά

 - Πολλά νεύρα έχετε κύριε και δεν σας πάει καθόλου. Μπορείτε να λέτε ότι θέλετε, αλλά θα επιτρέψετε και σε μας να γράφουμε την δική μας άποψη. Μπορεί να λέτε πως αγαπάτε τον ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών, αλλά καλό θα ήταν να μπείτε και μια φορά μπροστά για να δούμε, πόσο πολύ τον αγαπάτε. Εμείς γράψαμε για τον κύριο Στούπα αυτά που πιστεύουμε και όχι αυτά που θέλετε εσείς. Φυσικά και μπορούμε να συζητήσουμε το θέμα δημόσια, αλλά ....με την προϋπόθεση πως θα δώσετε απαντήσεις σε ερωτήματα.

- Όσο για τις Δημοτικές Εκλογές στο Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων η θέση μας παραμένει ξεκάθαρη. Η απόφαση της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ είναι αυτή που θα μας επηρεάσει και φυσικά έχουμε δηλώσει πως θα στηρίξουμε φίλους, σε όποιο ψηφοδέλτιο κι αν είναι. Φυσικά η ΝΔ δεν θα δώσει χρίσμα, στήριξη ή κάτι άλλο, αλλά θα περιμένουμε την απόφαση της Τοπικής και μετά θα γράψουμε.

- Εμείς σεβόμαστε τις κομματικές διαδικασίες και ακολουθούμε τις διαδικασίες και τις αποφάσεις και σε καμία περίπτωση δεν στηρίζουμε αυτούς που αγνοούν και αδιαφορούν για τις κομματικές αποφάσεις.