Πέμπτη 20 Ιουλίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, ψυχραιμία και υπομονή. Καύσωνας είναι και θα περάσει. Να προσέχετε την υγεία σας και πολύ περισσότερο να προσέχουν όλες και όλοι αυτοί, οι οποίοι αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα υγείας. Καλό είναι αυτές τις μέρες να μην πολυκυκλοφορούμε αν δεν είναι απαραίτητο. Πάντως για να γράφουμε την αλήθεια, ο καύσωνας ήρθε και θα φύγει, ενώ η μαρμελάδα ....που κάποιοι έχουν στο μυαλό τους δεν θα φύγει με τίποτα.

- Στο Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων δεν λένε να ησυχάσουν οι φήμες για την υποψηφιότητα του τέως δημάρχου κυρίου Μπαζώτη Αντώνη. Δεν ξέρουμε τι έχει στο μυαλό του, ο κ. Μπαζώτης, αλλά στις εκλογές του 2014 που ήταν για τελευταία φορά υποψήφιος είχε πάρει το 20,5% με 3.233 ψήφους και ήταν τρίτος.

- Τώρα τα δεδομένα είναι διαφορετικά, αλλά τα πρόσωπα σχεδόν ίδια με τότε. Ψαθάς, Μπουροδήμος, Μπαζώτης και Λαϊκή Συσπείρωση. Κατά την άποψή μας νικητής των εκλογών θα είναι αυτός που θα πάρει με το μέρος του την ΝΔ. Η Τοπική της ΝΔ και οι βουλευτές θα παίξουν σημαντικό ρόλο.

- Δήλωσε ανεξάρτητη μια κυρία κοινοτική σύμβουλος Χαλκίδας και άρχισαν τα παπαγαλάκια να μιλούν για σημαντική απώλεια στην παράταξη της Δημάρχου!!!!! Είπαμε να έχετε τις διαφημισουλες και το χαρτζιλίκι, αλλά που την είδατε την απώλεια; Με την δήμαρχο είναι το 70% των συμβούλων του Παγώνη και Καθαροσπόρη. Αυτό δεν το είδατε;

- Σοκ. Έρχεται είδηση;;;;;;; Αν αυτό είναι αλήθεια τότε θα γίνει της κολάσεως.
Μπορεί να δήλωσε υποψηφιότητα, αλλά όλα δείχνουν πως τελικά δεν θα είναι!!!!!!