Παρασκευή 21 Ιουλίου 2023

....μικρά, μικρά

 - Συγνώμη αλλά είναι κακό να έχουμε ανανέωση προσώπων στο Περιφερειακό Συμβούλιο; Γιατί ανησύχησαν κάποιοι και κάποιοι άλλοι θύμωσαν; Δεν έχουμε εμείς δικαίωμα να έχουμε άποψη και να στηρίξουμε και νέα πρόσωπα; Κυρίες και κύριοι υπάρχουν αξιόλογοι υποψήφιοι οι οποίοι μπορούν να προσφέρουν, αλλά δεν έχουν την προίκα και την προβολή που είχαν άλλοι που είναι ήδη Περιφερειακοί..... σύμβουλοι. Κακό είναι οι πολίτες να τους αξιολογήσουν και να τους στηρίξουν;

- Μπέρδεμα και στο Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων, σε ότι έχει να κάνει με την στήριξη της ΝΔ. Από την μία ο κ. Ψαθάς δεν έχει προχωρήσει σε καμία ανακοίνωση για το αν θα κατέβει ως ανεξάρτητος υποψήφιος ή ως υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ και τι θα κάνει σε σχέση με τις Περιφερειακές Εκλογές και από την άλλη ο κ. Μπουροδήμος ο οποίος επίσης θα πρέπει να ξεκαθαρίσει αν θα είναι υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ και ποια θα είναι η στάση του απέναντι στους υποψήφιους της Περιφέρειας.

- Το γράφουμε αυτό, γιατί η ΝΔ, δεν μπορεί να στηρίξει για δήμαρχο πρόσωπο το οποίο θα έχει απέναντι στις περιφερειακές εκλογές.