Σάββατο 22 Ιουλίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλό Σαββατοκύριακο. Να προσέχετε την υγεία σας και ιδιαίτερα τωρα που το θερμόμετρο ξεπερνά τους 40 βαθμούς. Σαν να μην φτάνει ο καύσωνας, έχουμε και τα παρατράγουδα της πολιτικής, τα οποία ως μόνο στόχο έχουν το δικό τους βόλεμα μέσα από τα διάφορα γραφεία υποψηφίων βουλευτών και κρυμμένοι πίσω από... επιχειρηματικά συμφέροντα.

- Δυστυχώς κάποιοι πιστεύουν πως το κόμμα είναι ο βουλευτής, ο υποψήφιος βουλευτής και οι αυλικοί τους. Όχι κύριοι. Το κόμμα είμαστε όλοι εμείς που πάμε και το ψηφίζουμε στην κάλπη, όλοι εμείς που σεβόμαστε τους κανόνες και τις διαδικασίες. Κόμμα χωρίς κανόνες, χωρίς αρχές και χωρίς διαδικασίες, μπορεί να είναι οτιδήποτε άλλο, εκτός από σοβαρό κόμμα.

- Το αστείο τελείωσε εδώ, τουλάχιστον από την δική μας πλευρά. Αυτοί οι οποίοι θέλουν για προσωπικούς λόγους να είναι απέναντι από τον αντιπεριφερειάρχη και την δήμαρχο, να ξέρουν πως τους ξέρουμε και θα μας βρούνε μπροστά τους. Ούτε έναν σταυρό δεν θα βρούνε από τους ανθρώπους του κόμματος και φυσικά εμείς θα τους αποκαλύψουμε, για να μην πουλάνε παραμύθι και να μην το παίζουν δίπορτο.

- Αυτοί που θα ήθελαν στις επόμενες Εθνικές Βουλευτές, να είναι υποψήφιοι με την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και έχουν την  συμπεριφορά που έχουν, να ξέρουν πως θα εισπράξουν ένα μεγάλο όχι. Εμείς τους σεβόμαστε, αλλά δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο και ακολουθούν αυτά που τους λένε οι χορηγοί τους.

- Οι αποδείξεις για το αντίθετο ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. Όποιος έστω και τώρα αλλάξει την θέση του και επανέλθει στην κανονικότητα, να το κάνει δημόσια και θα είμαστε δίπλα του. Όποια ή όποιος πιστεύει πως θα τα καταφέρει μόνος του, ας το δοκιμάσει. Δεν θα είναι ούτε ο πρώτος, ούτε ο τελευταίος.

- Υπήρχαν κυρίες και κύριοι που ήθελαν να είναι στα ψηφοδέλτια και δεν ήταν, υπήρχαν αυτοί που ήθελαν να εκλεγούν βουλευτές και δεν εκλέχθηκαν, υπήρχαν κι αυτοί που ήθελαν να γίνουν Ειδικοί ή Γενικοί Γραμματείς και δεν έγιναν και άλλα πολλά. Εμείς δύναμη δεν έχουμε, αλλά δεν πουλήσαμε ποτέ το κόμμα μας και δεν ζητήσαμε θέσεις ως αντάλλαγμα.