Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2023

Καλημέρα


 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλά Χριστούγεννα και να προσέχετε την υγεία σας. Να μην ανησυχήσει κανείς τώρα που ο Στέφανος Κασσελάκης θα ξεκινήσει περιοδεία σε όλον τον κόσμο, γιατί όπως λένε, ο Κασσελάκης είναι απογοητευμένος από την ανταπόκριση που είχε στην Ελλάδα και έτσι πάει να βρει συμπαράσταση στους ομογενείς. Στέφανε καιρός να παίξει και για... σένα το σύνθημα της Τσαπανίδου, "πρόεδρε  έλα με φόρα"!!!!

- Πάντως η Πόπη Τσαπανίδου, παίζει με τα κύματα στην Καραϊβική, αφού  είναι επιβάτης υπερωκεάνειου και δεν φοβάται τα κύματα, αφού λέει και ξαναλέει πως "αφού γλύτωσα από το ναυάγιο του ΣΥΡΙΖΑ δεν φοβάμαι τίποτα".

- Σαν να μη μας έφταναν τα πολιτικά έχουμε και την παραίτηση Μαρινάκη από τον Συνεταιρισμού των ομάδων της σούπερ λίγκα  και τώρα να δούμε τι θα γίνει με το Ελληνικό ποδόσφαιρο, το οποίο πραγματικά είναι στα χειρότερά του.

- Στο μικροσκόπιο της δικαιοσύνης και οι ΕΠΣ για τις οποίες λένε πολλά και διάφορα. Ευτυχώς εμείς εδώ στην Εύβοια δεν έχουμε τέτοια θέματα, αφού όλα τα κάνουμε σωστά και νόμιμα και δεν έχουμε ούτε τραμπουκισμούς, ούτε πάρε δώσε, ούτε φυσικά και συμβιβασμένους και αχάριστους.

- Στην Περιφέρεια ο Φάνης Σπανός με την νέα λαϊκή εντολή, συνεχίζει το έργο του και τυπικά περιμένει την ορκωμοσία και την ανάληψη των καθηκόντων από 01/01/2024 αφού θα είναι τελείως διαφορετική η σύνθεση του Περιφερειακού Συμβουλίου.

- Κυκλοφόρησε μια φήμη πάντως που θέλει κάτι να τρέχει με τους περιφερειακούς που εκλέχθηκαν. Λένε πως ετοιμάζει κουστουμάκι ο πρώτος επιλαχών περιφερειακός, αλλά δεν λένε σε ποια ενότητα. Στην Εύβοια πάντως πρώτος επιλαχών είναι ο κύριος Απόστολος Κουφός.