Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2023

.......τελείωσαν τα κορόιδα;

 - Αυτή είναι η αλήθεια.
Υπήρξε ένας Στέφανος Σωτηρίου, ο οποίος έσπρωξε πολλά λεφτά και οδήγησε την ομάδα των ΑΒΑΝΤΙΔΩΝ στα μεγάλα σαλόνια. Προφανώς δεν πρόσεξε.
Προφανώς τα έσπρωξε με λάθος τρόπο, αφού για να κρατηθείς ψηλά ως ομάδα, δεν φτάνουν μόνο τα χρήματα, αλλά μεγάλο ρόλο παίζουν και τα πρόσωπα, με τα οποία έχεις δίπλα σου για να φτάσεις στον στόχο.
Ότι έγινε, έγινε αλλά δεν θα μάθουμε ποτέ, τι.... έγινε στην συνέχεια, όταν την ομάδα την ανέλαβαν, αυτοί που την ήθελαν και την ζητούσαν από τον κύριο Σωτηρίου.
Την πήρανε, αλλά δεν τίμησαν την μέχρι τότε πορεία της και κάθε αγωνιστική, η ομάδα διασυρόταν στα γήπεδα, και φυσικά σταμάτησε κάθε δραστηριότητα, από την ώρα που πήρε την οικονομική ενίσχυση από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.
Δηλώθηκε στο πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας Γυναικών, ίσως γιατί κάποιοι πίστεψαν πως κάποιο κορόιδο θα βρεθεί να βάλει χρήματα.
Δεν βρέθηκε κανένας και ομάδα δεν υπάρχει.
Θα προσπαθήσουν πολλοί να πάνε μια ομάδα στην Α΄ Κατηγορία Γυναικών, αλλά δύσκολα θα τα καταφέρουν, γιατί κάτι τους λείπει. Κάτι που είχε ο κύριος Στέφανος Σωτηρίου. Το τι, θα το γράψουμε μια άλλη φορά.