Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2023

....μικρά, μικρά

 - Τι συντονισμός είναι αυτός; Χθες Παρασκευή συνεργείο του Δήμου Χαλκιδέων, αποφάσισε να κάνει κάτι με τον Χριστουγεννιάτικο στολισμό στο Λευκαντί. Πάλι καλά δηλαδή, γιατί θα μπορούσε να είχαν περάσει οι γιορτές και να μην είχε γίνει τίποτα. Αυτό πάντως που δεν έγινε, είναι το να μην έχει το Λευκαντί, την εικόνα που σας παρουσιάσαμε χθες. Θα μπορούσαμε να γράψουμε το.... γνωστό "απ΄ έξω κούκλα κι από μέσα πανούκλα".

- Το Λευκαντί είναι περισσότερο σκοτεινό από κάθε άλλη φορά, αφού αυτόν τον χειμώνα, δεν έμειναν ανοιχτά όλα τα καταστήματα στο παραλιακό μέτωπο. Γιατί συνέβη αυτό; Γιατί τα γνωστά καφέ, ταβέρνες κλπ, δεν βοηθήθηκαν με κάποιον τρόπο, από κανέναν, αφού επιτρέψτε μας να γράψουμε πως οι Βασιλικαριώτες δεν θέλουν να στηρίξουν το Λευκαντί, προφανώς για κάποιους δικούς τους λόγους, όπως δεν στηρίζουν και αντίστοιχα μαγαζιά στο Βασιλικό.

- Προτιμούν να διασκεδάζουν και να κάνουν τις αγορές τους στην Χαλκίδα ή και την Αθήνα. Αν είναι ψέμα αυτό να βγούνε και να μας το πούνε δημόσια.

- Η Δημοτική Αρχή πρέπει να βοηθήσει ώστε το Λευκαντί να γίνει προορισμός και για τον Χειμώνα και την Άνοιξη και το Φθινόπωρο και όχι μόνο το Καλοκαίρι.