Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2023

.....σουτάκια

 - Να στείλω ένα μήνυμα στον φανατικό αναγνώστη, τέως διαιτητή, ο οποίος νομίζει πως είμαστε όλοι ίδιοι και αφήνει υπονοούμενα μιλώντας για την τιμή του κατσαρολιού και άλλα τέτοια. Συνεχίστε κύριε, αλλά και πάλι θα πέσετε πάνω σε τοίχο. Αν έχετε να πείτε κάτι, να το πείτε καθαρά, γιατί εμείς δεν έχουμε να κρύψουμε κάτι. Αν προτιμάτε τα υπονοούμενα, τότε να μας το πείτε, για να..... ρίχνουμε μεριά σε καθημερινή βάση.

- Αγαπητέ κύριε Κώστα, είναι άδικο να λέτε τα όσα λέτε προς εμάς, ενώ κανείς άλλος δεν κάνει την παραμικρή αναφορά με τα όσα συμβαίνουν στο Ευβοϊκό ποδόσφαιρο γενικότερα. Φυσικά όλα έχουν την τιμή τους και γι΄ αυτό κλείνουν στόματα. Κλειστά τα στόματα των παραγόντων, κλειστά τα στόματα διαιτητών, κλειστά τα στόματα προπονητών κι εσείς τα φορτώνετε όλα σ΄ εμάς.

- Κύριε Κώστα, εμείς δεν συκοφαντούμε, δεν απειλούμε και δεν βάζουμε τίποτα κάτω από το χαλάκι και το ξέρετε, αλλά απλά προσπαθείτε να "μας βάλετε στην πρίζα". Να ξέρετε πάντως πως είμαστε πολύ ακριβοί σε όλα και για όλους.