Πέμπτη 16 Μαΐου 2024

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Αγαπητέ κύριε Σωτηρίου, εκτός από τους πλούσιους, υπάρχουν και οι φτωχοί στην τσέπη και όχι πάντως στο μυαλό.
Προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα να γράφεις ελεύθερα και κάθε μέρα την άποψή σου και να με κατηγορείς.
Ούτε πισινό κάποιου άλλου σε χαρακτήρισα, ούτε και σε κατηγόρησα για το ενδιαφέρον σου για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Ξέρεις καλά ποιοι μπήκαν μπροστά αυτή την.... εποχή και θέλουν να διοικήσουν τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, έχοντας πίσω τους ανθρώπους οι οποίοι δεν θέλουν να φανούν, ενώ κινούν τα νήματα για πολλοστή φορά κι ενώ στις προηγούμενες απέτυχαν.
Ξέρεις καλά ποιοι θέλουν τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, χωρίς να βάλουν μία από την τσέπη τους και απλά να μαζέψουν λεφτά στο όνομα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και να επαναλάβουν τα όσα έκαναν στο πρόσφατο παρελθόν και κατέληξαν να βρίζουν και να καταγγέλλουν ο ένας τον άλλον, φτάνοντας για μια ακόμη φορά στην διάλυση.
Αγαπητέ κύριε Σωτηρίου, κατά την δική μας άποψη ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ τουλάχιστον για την ποδοσφαιρική χρονιά 2024 - 2025 πρέπει να συνεχίσει την οργάνωσή του σε όλα τα επίπεδα και να μην κάνει κανείς όνειρα για άνοδο στην Γ΄ Εθνική.
Πρέπει να παραδεχτείτε πως η θητεία της διοίκησης είναι διετής και κανείς δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο σε αυτή την διοίκηση, η οποία πριν κάποιους μήνες ανέλαβε ένα σωματείο το οποίο δεν υπήρχε και κανείς δεν εμφανίσθηκε να αναλάβει τις τύχες του.
Η διοίκηση αυτή πέτυχε τον στόχο της και αντί να της πούμε συγχαρητήρια την θεωρούμε ανίκανη να συνεχίσει και της λέμε να φύγει.
Εμείς δεν έχουμε κανένα πρόβλημα απέναντί σας, αλλά ποτέ δεν είπατε όλη την αλήθεια.
Γιατί δεν λέτε τα ονόματα αυτών που πήραν χιλιάδες ευρώ και όπως έχετε γράψει στο πρόσφατο παρελθόν, έσκαψαν τον λάκκο σας ποδοσφαιρικά και σας πούλησαν στην ψύχρα;
Κύριε Σωτηρίου, καθαρές κουβέντες. Οι επιλογές ήταν δικές σας και ξέρουμε και οι δύο πως οι πρώην συνεργάτες σας, σας κατηγορούν για πολλά.
Να σου θυμίσω αγαπητέ Στέφανε, πως πέρασες και από τα διοικητικά του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ την περίοδο της ανταρσίας, εναντίον του κυρίου Ελευθεριάδη και την ανάληψη της προεδρίας από τον κύριο Τσαγκάρη και τα όσα ακολούθησαν.
Εγώ κύριε Σωτηρίου δεν έχω λεφτά να βάλω στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και φυσικά δεν έχω και φιλοδοξίες να τον διοικήσω. Έχω όμως την τύχη να τον βοηθάω στην πράξη, όποτε χρειασθεί, γιατί η επικοινωνία είναι ο καλύτερος σύμμαχος. 
Αυτά τα ξέρουν λίγοι, γιατί αυτά δεν τα λες και απλά τα κάνεις.
Δεν είναι σωστό να βγαίνει κάποιος και δεν είναι ένας, να λέει πως έσωσε τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Αυτό όμως συμβαίνει πάντα και δεν είναι καλό.
Τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ τον έσωσε η διοίκηση, ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές. Τελεία και παύλα.
Κι επειδή είπαμε να γράφουμε ονόματα, εγώ θα γράψω.
Μία μέρα πριν φύγει ο προπονητής κύριος Βαγγέλης Τόγιας, ο οποίος βοήθησε την ομάδα σε δύσκολους καιρούς, δέχτηκα ένα τηλεφώνημα και μίλησα με τους επιχειρηματίες τους αδελφούς Λινάρδου.
Τότε τους είπα να είναι σίγουροι πως η ομάδα θα παραμείνει στην Α΄ Κατηγορία και να μην ανησυχούν. Τους είπα επίσης πως η ομάδα θα χρειασθεί μια αλλαγή μόνο και μόνο για να υπάρξει ένα ταρακούνημα και να ξεκινήσει πάλι η ομάδα μια νέα αγωνιστική πορεία.
Δεν πίστευαν οι άνθρωποι πως θα μπορούσε να σωθεί η ομάδα, αλλά επέμενα και τους έλεγα να μην ανησυχούν και η ομάδα θα σωθεί. Αν λέω ψέματα, ας με διαψεύσουν.
Τα ίδια ακριβώς είχα πει και στον κύριο Δούκα και σε άλλους κυρίους που επικοινωνούσαν μαζί μου.
Κύριε Σωτηρίου, πάμε και λίγο στο παρελθόν.
Όταν είχατε τις Αβαντίδες, εγώ δεν ήμουν αυτός που έγραφε πως η ομάδα θα διαλυθεί και πως τα κάστρα πέφτουν από μέσα;
Όλοι καλά περνούσαν μαζί σας τότε, αφού το χρήμα πράγματι πήγαινε σε λογαριασμούς, αλλά δεν είμαι εγώ αυτός που σας κατηγορούσε και σας κατηγορεί ακόμη και σήμερα για οικονομικά και όχι μόνο.
Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες, γιατί δεν υπάρχει και λόγος.
Κύριε Σωτηρίου, εγώ δεν αλλάζω και δεν κάνω κωλοτούμπες, ακόμη κι αν βρεθεί μπροστά μου "Αμερικανική βοήθεια".
Φτωχός είμαι και φτωχός θα φύγω από την ζωή, αλλά πάντα θα γράφω την δική μου άποψη και για την οποία θα έχω στοιχεία.
Κύριε Σωτηρίου, αυτή την στιγμή ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, δεν πρέπει να πέσει στην παγίδα να βάλει πλώρη για πρωταθλητισμό και άνοδο, με γυρολόγους ποδοσφαιριστές, με άλλους προπονητές και μξε κάποιον ο οποίος θα βάλει 50.000 - 100.000 ευρώ.
Η συνέχεια θα είναι πάλι ίδια.
Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ πρέπει να συνεχίσει την οργάνωση και διοικητικά και αγωνιστικά και όποιοι πραγματικά τον αγαπούν, ας τον στηρίξουν.
Αγαπώ τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, δεν σημαίνει πως πρέπει και να τον διοικώ.
Και κάτι τελευταίο.
Ποτέ και κανείς δεν πρέπει να είναι σίγουρος πως με τα λεφτά, μπορεί να κάνει τα πάντα και πως μπορεί ακόμη και να κάνει ποδοσφαιρικά πραξικοπήματα.
Αυτό το έχουμε ζήσει πολλές φορές και το ζήσατε  κι εσείς/
σας εύχομαι τα καλύτερα.