Πέμπτη 16 Μαΐου 2024

Την καλημέρα μας στον κ. Στέφανο Σωτηρίου

 - Την καλημέρα την λέμε πάντα προς όλες και όλους, ακόμη και σε αυτούς που προσπαθούν με κάθε τρόπο σε δύσκολες περιόδους, να μας μειώσουν με γενικόλογα και χωρίς να γράφουν ονόματα.
Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που τα σχόλιά μας και οι απόψεις μας, δημιουργούν ένα βαρύ κλίμα, αφού τελικά είναι περισσότεροι αυτοί οι οποίοι ....πιστεύουν πως κάποιο σχόλιό μας τους αφορά.
Αφορμή γι΄ αυτά που γράφουμε σήμερα πρωί πρωί, στάθηκε ένα τηλεφώνημα ενός ανθρώπου του ποδοσφαίρου ο οποίος μας διάβασε ένα σχόλιο ενός ανθρώπου ο οποίος θεώρησε σωστό για μία ακόμη φορά να μας φωτογραφίσει, σχολιάζοντας αυτά που γράφουμε για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και τα διοικητικά.
Αναφερόμαστε στα όσα έγραψε ο κ. Στέφανος Σωτηρίου, πρώην πρόεδρος της ομάδας ΑΒΑΝΤΕΣ.
Εμείς δεν έχουμε κανέναν λόγο να κρύψουμε το ότι μας δείχνει και με το παραπάνω.
Ξέρουμε καλά όμως τι γράφουμε και πως το γράφουμε. Ο κύριος Σωτηρίου μπορεί να είναι ο καλύτερος επιχειρηματίας, ο καλύτερος άνθρωπος και ο καλύτερος ποδοσφαιρικός παράγοντας, αλλά μας αδικεί και το ξέρει.
Εμείς πάντως ξέραμε και ξέρουμε καλύτερα από τον καθένα, πως δεν είναι πίσω από κανέναν και πως ότι κάνει το κάνει μόνος του.
Αυτό το έχουμε γράψει πολλές φορές και του έχουμε γράψει στο παρελθόν πολλά πριν το ναυάγιο των Αβαντίδων.
Κύριε Σωτηρίου, ήμασταν οι μόνοι που γράφαμε καθημερινά πως η πολιτική που ακολουθούσατε με τις Αβαντίδες και η επιλογή των συνεργατών που κάνατε, θα οδηγούσε την ομάδα εκεί που είναι σήμερα.
Τότε ήταν που είχαμε γίνει στόχος και οι συνεργάτες σας μας στόλιζαν καθημερινά.
Εμείς όταν σας εγκατέλειψαν όλοι και οι περισσότεροι πήγαν με "τους επενδυτές" εμείς ήμασταν πολύ εντάξει απέναντί σας.
Δεν κάναμε εμείς τις επιλογές και δεν έχουμε εμείς καμία ευθύνη.
Μας αδικήσατε πάλι, γιατί προφανώς μας βάλατε στο ίδιο τσουβάλι με πρώην συνεργάτες σας, οι οποίοι πραγματικά "είχαν προσληφθεί" από εσάς και κάθε μήνα έβαζαν ότι έβαζαν στον τραπεζικό τους λογαριασμό.
Εμείς αχάριστοι δεν υπήρξαμε ποτέ και φυσικά δεν ξεχνάμε τίποτα και δεν ντρεπόμαστε να λέμε ευχαριστώ, ακόμη και για τον καφέ που θα μας κεράσει κάποιος.
Περισσότερα λίγο αργότερα, γιατί το θέμα είναι μεγάλο.