Πέμπτη 16 Μαΐου 2024

Τι έγραψε ο κύριος Σωτηρίου

Διαβάστε τι έγραψε ο κύριος Στέφανος Σωτηρίου, γιατί εμείς δεν έχουμε πρόβλημα να δημοσιοποιήσουμε κάτι το οποίο μας φωτογραφίζει και φυσικά μας θίγει. Τα συμπεράσματα δικά σας.

Sotiriou Stefanos
Εγώ πάντα ήμουν παρόν σε οποιαδήποτε δύσκολη κατάσταση (ποδοσφαιρική) υπήρξε στην πόλη και έδωσα  την βοήθεια μου ...απλόχερα και έμπρακτα,  όχι με λόγια αλλά με αρκετές χιλιάδες ευρώ.
Επί των ημερών μου η ομάδα των Αβαντίδων αναδιοργανώθηκε δούλεψε πάνω σε επαγγελματικά πλαίσια φέρνοντας κορυφαίες διεθνείς παίχτριες ελληνίδες και ξένες που διαπρέπουν στα πρωταθλήματα ακόμα και τώρα, το επιστέγασμα αυτής της προσπάθειας ήταν η ομάδα των Αβαντίδων να είναι η μοναδική ομάδα από την Εύβοια που  διεκδίκησε δύο φορές  το πρωτάθλημα Ελλάδας.
Ποτέ δεν υπήρξα «ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΣ» ή «ΟΥΡΑ» κανενός πάντα με τις δικές μου δυνάμεις πορεύτηκα στον χώρο αυτό.
Από εμένα πολλοί ευεργετήθηκαν είτε με 50-100 είτε με αρκετές  χιλιάδες ευρώ στον τραπεζικό λογαριασμό του «ΓΛΥΦΩΝΤΑΣ  ΤΟΝ ΠΙΣΙΝΟ ΜΟΥ» .
Όταν σταμάτησαν οι «χορηγίες» το σύνολο  αυτών άρχισαν  να επιδίδονται  σε ένα άθλημα που αν ήταν στους ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ  θα έπαιρναν  χρυσό μετάλλιο , ποιο είναι αυτό ? 
ΝΑ ΠΕΤΟΥΝ ΛΑΣΠΗ στον ανεμιστήρα διαστρεβλώνοντας την αλήθεια και συκοφαντωντας  ταυτόχρονα εμένα , με οποιαδήποτε τρόπο μπορεί να φανταστεί κανείς.
Για άλλη μια φορά δηλώνω ΠΑΡΟΝ στις ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ μόνος και ανεξάρτητος με τις δικές μου δυνάμεις με την δική μου ΤΣΕΠΗ, χωρίς να αποτελώ δεκανίκι κανενός.
Ο  ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ