Πέμπτη 6 Ιουνίου 2024

Καλημέρα

 - Την καλημέρα μας στους θυμωμένους και τις θυμωμένες και καλά θα κάνουν να πάρουν πρωί πρωί ένα παγωτάκι για να τους ηρεμήσει, γιατί αν πάρουν ξυδάκι, θα έχουν άλλα προβλήματα και δεν το θέλουμε.
Γράφουμε για τον Κασσελάκη, αλλά έχουμε και στην Εύβοια, πολιτικούς χωρίς πολιτική και πραγματικά ταιριάζουν γάντι.... με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.
Τι σημασία έχει αν είναι γένους θηλυκού ή αρσενικού; Αυτά τα έχουν βάλει στην άκρη τώρα και ο καθένας είναι ότι θέλει. Αρσενικό, θηλυκό, ουδέτερο, λίγο απ΄ όλα, πλούσια νύφη, φτωχός γαμπρός και όλα αυτά τα σχετικά.
Προσοχή γιατί όποιος μιλάει σήμερα για την γνωστή παραδοσιακή οικογένεια με μαμά και μπαμπά, μπορεί να τον χαρακτηρίσουν όπως θέλουν και γιατί όχι να μην τον πάνε στα δικαστήρια και να έχουν την Ζωή δικηγόρο!!!
Αλήθεια, αφού όλα είναι φυσιολογικά και δεν έχουν κάποιο κόμπλεξ, γιατί δεν καλούν στις κουτσομπολίστικες εκπομπές της τηλεόρασης τον σύζυγο του Κασσελάκη και να τον ρωτήσουν, αν ο Στέφανος είναι γλυκός, αν είναι τρυφερός και όλα αυτά που ρωτάνε σε άλλα ζευγάρια επωνύμων;
Δεν θέλουν όλες οι μανούλες του κόσμου και ιδιαίτερα αυτές που ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ να ξέρουν τι θα ψηφίσουν; Αν έχει γλύκα και τρυφερότητα προς τον σύζυγο να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ με τα δύο χέρια.
Μην πει κανείς πως θίγω την οικογένεια Κασσελάκη, γιατί θα γράψω πως κι αυτός θίγει άλλες οικογένειες.