Τρίτη 4 Ιουνίου 2024

Ρωτάμε

 - Η αντιδήμαρχος Ληλαντίου η κυρία Παλαιολόγου, είναι ένας καλοπροαίρετος άνθρωπος, έχει όρεξη για προσφορά, αλλά αυτά στον χώρο της αυτοδιοίκησης και γενικότερα της πολιτικής, μπορούν να ενταχθούν ως μειονεκτήματα και πάντως όχι ως.... προτερήματα.
Κυρία Παλαιολόγου ρωτάμε και θέλουμε να μας πείτε, τι κέρδισε το Ληλάντιο ως Δημοτική Ενότητα, από τον ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ.
Μπορεί να έγινε κάτι και να μην το ξέρουμε και γι΄ αυτό ρωτάμε.
Ληλάντιο δεν είναι μόνο ο δρόμος που οδηγεί από την Χαλκίδα στην Ερέτρια, αλλά μια μεγάλη περιοχή η οποία έχει μεγάλη ιστορία και πολλά πολιτιστικά στοιχεία που θα μπορούσαν να αναδειχθούν.
Κάνουμε λάθος;
Σας εξηγήσαμε πως το "δεν σας είδαμε πουθενά", είχε να κάνει με την παρουσία σας στην επίσημη προβολή του ημιμαραθώνιου από τους διοργανωτές.
Κυρία Παλαιολόγου, ας μη γελιόμαστε.
Προσπαθείτε, αλλά πάνω απ΄ όλα το Ληλάντιο και όποιος το χρησιμοποιεί, θα του προσφέρει και την ανάλογη προβολή και θα δείχνει τον απαιτούμενο σεβασμό στην ιστορία του.
Όλο το παιχνίδι παίχθηκε στην παραλία της Χαλκίδας, για την παραλία της Χαλκίδας. Το Ληλάντιο "έφαγε απλά την σκόνη" του ημιμαραθώνιου, μέσα στην  οποία ήταν και η αγανάκτηση των οδηγών, αφού έστειλαν νταλίκες να περάσουν μέσα από το Μπούρτζι!!!!
Κυρία Παλαιολόγου, διεκδικούμε αυτά που πρέπει για το Ληλάντιο και πρέπει να έχουμε προσωπικό, για να έχουμε καθαριότητα στους δρόμους, για να έχουμε καθαρές παραλίες κλπ.
Δεν ανεχόμαστε άλλο, να φροντίζουν μόνο την παραλία και το κέντρο της Χαλκίδας κι αν βρούνε χρόνο να περάσουν και από το Ληλάντιο.
Μαζί σας για να διεκδικήσουμε για το Ληλάντιο.