Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024

Μισείτε τις γυναίκες που πετυχαίνουν κυρία Παππά;

 - Αν η δήμαρχος κυρία Βάκα και η παράταξή της με την οποία διοικεί τον Δήμο Χαλκιδέων και όπως λέει η κυρία Παππά είναι ανίκανη και αδιαφορεί για τον δήμο, τότε εμείς μια ερώτηση έχουμε.
Αναμετρήθηκαν πρόσφατα, Οκτώβριος 2023, οι δύο κυρίες και η κυρία Βάκα συγκέντρωσε ποσοστό  43,17% και την εμπιστεύτηκαν 18.906 δημότες, ενώ η κυρία Παππά πήρε ποσοστό 9,17% και την εμπιστεύτηκαν 4.015 δημότες. Πως είναι δυνατόν κυρία Παππά να χάνετε τις εκλογές με ...τόση μεγάλη διαφορά, από μια ανίκανη δήμαρχο και μια ανίκανη παράταξη;
Να σας θυμίσουμε πως στις εκλογές του 2019 η κυρία Βάκα είχε πάρει 34,34% και  
16.376 ψήφους.
Κυρία Παππά η κυρία Βάκα δεν έκρυψε ποτέ την κομματική της ταυτότητα. Ήταν και είναι ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ κι αν αποφασίσει να είναι υποψήφια βουλευτής θα είναι και δεν θα ζητήσει την άδειά σας. Αλήθεια εσείς δεν είσθε πλέον ΝΔ;
Ήσασταν υποψήφια βουλευτής το 2019 με την ΝΔ και δεν είχατε καταφέρει να εκλεγεί. Τώρα είσθε και κομματικά απέναντι ή μόνο απέναντι στην Βάκα, επειδή πέτυχε να είναι δήμαρχος και μάλιστα για δύο θητείες, ενώ εσείς αποτύχατε να εκλεγείτε βουλευτής, αποτύχατε να εκλεγείτε και δήμαρχος;
Η κυρία Βάκα είναι παιδί "του σημερινού πολιτικού σωλήνα" όπως γράψατε;
Γελάνε και οι πέτρες κυρία Παππά, γιατί δεν χωράει σε κανέναν σωλήνα η κυρία Βάκα, αφού είναι και 2 μέτρα και δείχνετε με αυτά που γράφετε, πόσο μισείτε τις γυναίκες που πετυχαίνουν στόχους.

Διαβάστε τι έγραψε η κυρία Παππά

Ο χρήστης Anna Pappa 
❌Επειδή γνωρίζετε εσείς η ίδια πολύ καλά ,ότι οι προτεραιότητες σας για τον Δήμο που διοικείτε, εξαντλούνται αποκλειστικά και μόνο σε επικοινωνιακές τακτικές προσωπικής σας προβολής και παρακαταθήκες για τις μελλοντικές σας βλέψεις πολιτικής «αναβάθμισης»ως παιδί του σημερινού πολιτικού σωλήνα.
❌Επειδή συνεχίζετε να μας εμπαίζετε και να αφήνετε έναν Δήμο παρατημένο, με δομές αποδεδειγμένα επικίνδυνες, σφυρίζοντας αδιάφορα και επαναλαμβάνοντας ανεύθυνα ότι όλα πάνε κατ ευχήν(αντί να τις φτιάξετε)θέτοντας σε κίνδυνο τους δημότες σας με τη πάγια λογική του «δεν βαριέσαι …σιγά μην συμβεί ποτέ τίποτα…»(νωπά ακόμα τα τραγικά αποτελέσματα της ιδίας λογικής των Τεμπών)
❌Επειδή έχετε οδηγήσει με την ανικανότητα της διοίκησης σας από τη πρώτη σας κιόλας θητεία, έναν από τους μεγαλύτερους Δήμους της Ελλάδας στο απόλυτο οικονομικό αδιέξοδο με το μηδαμινό αποθεματικό των 7.800 ευρώ και δεν είσαστε ειλικρινής και ντόμπρα να το παραδεχτείτε Δημόσια συνεχιζοντας να παραμυθιάζετε το κόσμο με την γνωστή σας υποσχεσιολογία.
❌Επειδή συνεχίζετε να προκαλείτε τους δημότες σας με απευθείας αναθέσεις και προσλήψεις στους λίγους και εκλεκτούς της «πολιτικής» σας οικογένειας.
❌Επειδή εξαντλείτε τα οικονομικά ενός ολόκληρου Δήμου για τη μεταφορά των απορριμμάτων και παρόλα αυτά ο Δήμος μας «βρωμάει» από άκρη σε άκρη.
❌Επειδή το τελευταίο ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ του Δήμου μας ήταν το 2014-2019!!!!!και δεν μπήκατε  ΠΟΤΕ στο κόπο να ασχοληθείτε με αυτό,ακόμα και στη δεύτερη θητεία σας ,αδιαφορώντας ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ για την ουσιαστική ανάπτυξη του τόπου σας.
❌Επειδή η πρωτοφανής εγκατάλειψη και η παρακμή που έχετε οδηγήσει το Δήμο μας είναι εμφανέστατη πλέον παντού και χειροτερεύει συνέχεια, ενώ ταυτόχρονα εσείς συνεχίζετε να εμφανίζεστε και να φωτογραφίζεστε αλαζονικά σε εκδηλωσεις,από τις προσωπικές σας φωτογράφους χωρίς κανένα ίχνος ντροπής 
❌Επειδή βγάζετε δελτία τύπου για προτεινόμενα έργα στο νέο ΕΣΠΑ μέσω της πρότασης Σ.Β.Α.Α που καταθέσατε, για έργα που υποτίθεται «πάντα»προτείνετε ,μερικές φορές συμβασιοποείτε και από τα αποτελέσματα που όλοι έχουμε δει ΑΔΥΝΑΤΕΙΤΕ να ολοκληρώσετε.
❌Επειδή ,ελλείψη σοβαρών επιχειρημάτων να υπερασπιστείτε την πλήρη ανικανότητα σας,
έχετε χάσει τη ψυχραιμία σας και οι βολεμένοι σας πρωην  υποψήφιοι  και φιλικά σας τρολ,εξαπολύουν τις συνήθεις,κάτω από το τραπέζι ,άνανδρες επιθέσεις σπίλωσης ,προκειμένου να 
αποπροσανατολίσουν τη κοινή γνώμη και να μας τρομάξουν…
…και τέλος επειδή εσείς η ίδια συνεχίζετε ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΑ  και ΑΝΕΥΘΥΝΑ τη πολιτική παραπληροφόρηση και εμπαιγμό των δημοτών σας….
☑️Θέλουμε να σας ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ για άλλη μια φορά πως
ότι και να κάνετε…δεν θα σας φοβηθούμε και 
ΔΕΝ θα ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ να ενδιαφερόμαστε και να αγωνιζόμαστε ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ για το Δήμο μας,ξεσκεπάζοντας όλα τα κακώς κείμενα,
πάντα ΧΩΡΙΣ δεύτερες σκέψεις,
παρά μόνο με αλήθειες και ουσιαστικές προτάσεις και όραμα.
🙏Αν σας στεναχωρούμε και σας χαλάμε τη «ησυχία»που είχατε μάθει , ζητάμε ταπεινά συγνώμη,αλλά πρέπει να σας επισημάνουμε αυτό που ήδη γνωρίζετε εσείς και όλοι οι έμπειροι πολιτικοί σαν και εσάς.
«Όσοι εκτίθενται στην πολιτική οφείλουν να ανέχονται την κριτικη όσο σκληρή κι αν είναι.»
Δυστυχώς η ΑΛΗΘΕΙΑ πονάει…
Οι παρακάτω εικόνες αντικατοπτρίζουν….μετά μεγάλης μας λύπης….τη καθημερινή κατάσταση  του δήμου μας…
Τη καθημερινή κατάσταση που βιώνουμε όλοι….
Εγκατάλειψη παντού!