Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2009

Που θα βρούμε τα λεφτά για το πρόγραμμα 100 ημερών;
Θα δανειστούμε!!!
Δεν είναι προβοκάτσια, το είπε η κυρία Χρύσα Αράπογλου, υποψήφια βουλευτής Θεσσαλονίκης σε συζήτηση στην ΕΤ3.
Στις πιεστικές ερωτήσεις του συντονιστή για το που θα βρουν τα 2 δις Ευρώ που χρειάζεται για το πρόγραμμα των 100 ημερών που έχουν εξαγγείλει, η κυρία Αράπογλου αποκάλυψε ότι το ΠΑΣΟΚ θα καταφύγει στο δανεισμό!...
Αρχίζουμε και τρομάζουμε. Μέσα σε όλα, ελπίζαμε τουλάχιστον ότι ο ΓΑΠ θα γλίτωνε την Ελλάδα από τους φρενήρεις ρυθμούς δανεισμού των τελευταίων ετών που υποθηκεύουν το μέλλον της χώρας. Η μέθοδος του δανεισμού ήταν ένα από τα βασικά επιχειρήματα του ΓΑΠ ενάντια στην οικονομική πολιτική της Νέας Δημοκρατίας.
Πως εξηγείται λοιπόν η δήλωση της κυρίας Αράπογλου;
Επιτέλους, είναι δυνατόν ο κάθε πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ να βγαίνει και να λέει ότι του κατέβει ερήμην του κεντρικού σχεδιασμού και ανακοινώσεων του κόμματος; Είναι ευνόητο ο ΓΑΠ να μην αποκαλύπτει τις πηγές εσόδων πριν την εκλογή του.
Το να ακούγονται αυτές οι καταστροφικές απόψεις από στόματα στελεχών είναι τουλάχιστον ασόβαρο. Ας ενημερώσει ο ΓΑΠ τους υποψηφίους του ή ας τους πει να σιωπήσουν. Μόνο κακό μπορεί να κάνουν αυτά τα φαινόμενα αντικρουόμενων απόψεων ειδικά στο θέμα του κρατικού δανεισμού. Όχι μόνο στο ΠΑΣΟΚ αλλά και στη χώρα.