Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2009

Αποφάσεις Εκτελεστικής Γραμματείας ΕΠΟ

Κατά τη σημερινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας της ΕΠΟ, ελήφθησαν, μεταξύ άλλων, οι εξής αποφάσεις:
1.Να προταθούν για τις θέσεις διαιτητών
και βοηθών διαιτητών FIFA οι ακόλουθοι:
Διεθνείς Διαιτητές Κουκουλάκης Μιχαήλ, Κάκος Αναστάσιος, Καλόπουλος Δημήτριος, Δαλούκας Γεώργιος, Παμπορίδης Βασίλειος, Σπάθας Ηλίας, Τριτσώνης Σταύρος.
Διεθνείς Βοηθοί Μποζατζίδης Δημήτριος, Σαραϊδάρης Δημήτριος, Γενναίος Χρήστος, Ακρίβος Χρήστος, Βασιλειάδης Λεωνίδας, Πάνου Χρήστος, Τρύφωνας Σπυρίδων, Ευθυμιάδης Δαμιανός, Γκάγκας Δημήτριος, Μπαλτάς Χρήστος.
Διεθνείς Διαιτητές Ποδοσφαίρου Σάλας Σταμούλης Επαμεινώνδας, Αννινος Πολύδωρος.
Γυναίκες Διεθνείς Διαιτητές Μήτση Θάλεια, Κασκαντίρη Ευγενία, Λαμπαδαρίου Ελένη.
Γυναίκες Διεθνείς Βοηθοί Κουρομπίλια Χρυσούλα, Κυτσουμπού Παναγιώτα, Γκόγκου Στυλιανή, Φώσκολου Ουρανία.
Σε περίπτωση που η Κασκαντίρη Ευγενία δεν περάσει επιτυχώς τα τεστ την 01.10.2009, στη θέση της θα προωθηθεί η Μπούμπουρη Κωνσταντίνα. Επίσης, η ΕΠΟ θα ζητήσει από τη FIFA μια επιπλέον θέση διαιτητή, για την οποία προτείνεται η Αντωνίου Ελένη, και μια θέση βοηθού διαιτητή, για την οποία προτείνεται η Τσαγγάρη Νεκταρία.
2. Να δοθεί, κατ΄ εξαίρεση των ισχυόντων κανονισμών, η δυνατότητα στους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές που διατηρούσε στη δύναμή της η ΠΑΕ Απόλλων Καλαμαριάς και απελευθερώθηκαν με τη μη συμμετοχή της ομάδας στα πρωταθλήματα Β΄ και Γ΄ Εθνικής, να συνάψουν συμβόλαια με άλλες ΠΑΕ ή ΤΑΠ έως τις 30.9.2009 και ώρα 15:00. Ταυτόχρονα να θεωρηθούν έγκυρα όλα τα νέα συμβόλαια που οι ως άνω ποδοσφαιριστές είχαν τυχόν υπογράψει μέχρι σήμερα.