Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010


«Θα είναι σαν... κόλαση εκεί μέσα»
Ο Πλασίλ φοβάται το Καραϊσκάκη 
εν όψει της αναμέτρησης της Μπορντό με τον Ολυμπιακό
Συνώνυμο της... κόλασης θα είναι το Καραϊσκάκη στον αγώνα του Ολυμπιακού με την Μπορντό στο πλαίσιο των 16 του Champions League, σύμφωνα με τον Γιάροσλαβ Πλασίλ. Ο άσος των γιρονδίνων υποστήριξε ότι η έδρα των «ερυθρολεύκων» είναι «καυτή» και το έργο της ομάδας του εκεί αναμένεται πολύ δύσκολο.
Ο Tσέχος μέσος εξέφρασε την άποψή του για τον Ολυμπιακό, με τον οποίο η Μπορντό θα αναμετρηθεί στις 23 Φεβρουαρίου, σε διαδικτυακή συνέντευξη σε οπαδούς στην.........
επίσημη ιστοσελίδα της UEFA.
«Πιστεύω ότι και οι δύο ομάδες έχουν τις ίδιες πιθανότητες. Και οι δύο βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση. Ο μοναδικός λόγος που μπορεί να θεωρούμαστε φαβορί είναι το γεγονός ότι ολοκληρώσαμε στη φάση των ομίλων, έχοντας συγκεντρώσει τους περισσότερους βαθμούς. Δεν συμφωνώ ότι θα είναι ένα εύκολο παιχνίδι».
Στη συνέχεια, ο Πλασίλ
θυμήθηκε την εμπειρία που είχε από το Καραϊσκάκη από τη σεζόν 2004-05, τότε που είχε αντιμετωπίσει τους Πειραιώτες με τη Μονακό στη φάση των ομίλων:
«Έχω αντιμετωπίσει και στο παρελθόν τον Ολυμπιακό και ξέρω πώς είναι να παίζεις στο γήπεδό του. Οταν έπαιζα με τη Μονακό, είχα χάσει εκεί με 0-1.
»Ηταν μία από τις πιο καυτές ατμόσφαιρες που έχω ζήσει σε ένα γήπεδο και επομένως περιμένω να είναι σαν την... κόλαση για εμάς. Οι οπαδοί μπορούν πραγματικά να βοηθήσουν την ομάδα τους», κατέληξε.