Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010


Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας
Ο Κόκκαλης ανακοινώνει τις προθέσεις του 
για τον Ολυμπιακό και τρέχει τις εξελίξεις...
Η φημολογία που αναπτύχθηκε το τελευταίο διάστημα για την πιθανή αποχώρηση του Σωκράτη Κόκκαλη από την προεδρία της ομάδας προκάλεσε αλυσιδωτές αντιδράσεις στους «ερυθρόλευκους» φιλάθλους, πολλοί εκ των οποίων τηλεφωνούσαν στα γραφεία της ΠΑΕ εκδηλώνοντας τη συμπαράστασή τους στον πρόεδρο του Ολυμπιακού.
Το γεγονός αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από διοικητικό ηγέτη των Πειραιωτών ο οποίος δεν έκρυψε, μιλώντας σε συνεργάτες του, ότι είναι απολύτα ικανοποιημένος από τη στήριξη του κόσμου και αναμένεται σε σύντομο χρονικό διάστημα να κάνει πράξη τις ...........
αλλαγές που έχει σχεδιάσει. Ηδη η πρώτη κίνηση έγινε με την επιλογή του Δημήτρη Θεοδωρίδη, ως αθλητικού διευθυντή της ομάδας.
Ο Κόκκαλης θα δώσει το «παρών» στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και αναμένεται να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές.
Υπάρχει πιθανότητα να μιλήσει και στους δημοσιογράφους, κάτι όμως που δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα. Το θέμα πάντως είναι ότι αρκετά σύντομα ο πρόεδρος του Ολυμπιακού θα αλλάξει πολλά πράγματα τόσο στη λειτουργία της ΠΑΕ, όσο και στο ποδοσφαιρικό τμήμα, αλλάζοντας με αυτόν τον τρόπο το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα.
Ενεργοποιείται ο Τζόλε
Το όνομα του Τζόρτζεβιτς παίζει γερά για να αναλάβει κάποιο πόστο, ενώ επανήλθαν και πάλι στο προσκήνιο σενάρια που μιλούν για ενεργοποίηση του Βασίλη Γκαγκάτση.
Σύντομα πάντως ο Κόκκαλης θα ανακοινώσει αυτά που συζητάει διεξοδικά το τελευταίο διάστημα με τους συνεργάτες του.
Προπονητής τριετίας και... Ντάτολο
Οι σκέψεις του Σωκράτη Κόκκαλη για τη νέα περίοδο προσανατολίζονται στην απόκτηση προπονητή με ορίζοντα παραμονής στην ομάδα τουλάχιστον για τρία χρόνια. Πάντως, η διάθεση του προέδρου του Ολυμπιακού είναι να μην βιαστεί για να κάνει την τελική επιλογή του τεχνικού που θα κάτσει στον «ερυθρόλευκο» πάγκο.
Οσον αφορά τον Ντάτολο θα αποφασιστεί στο τέλος της χρονιάς για το αν θα αποκτηθούν τα δικαιώματά του από τη Νάπολι, αλλά η πρόθεση της διοίκησης είναι να τον αγοράσει καθώς θεωρείται ότι μπορεί να βοηθήσει.