Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010


Αγνωστο πόσα χρήματα θα πάρει
«Aραβας» ο Τεν Κάτε,
ανέλαβε την Αλ Αχλί
ως το τέλος της περιόδου
Στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα θα συνεχίσει την προπονητική του καριέρα του ο Χενκ Τεν Κάτε. Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού αποφάσισε να εργαστεί μέχρι το τέλος της περιόδου στην Αλ Αχλί. Η ομάδα του Ντουμπάι δεν ξεκίνησε καλά το πρωτάθλημα και βρίσκεται στην έβδομη θέση με 14 βαθμούς και για αυτό αποφάσισε να προσλάβει τον Ολλανδό τεχνικό ώστε .........
να ανακάμψει αγωνιστικά. Η περσινή πρωταθλήτρια ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον Τεν Κάτε, ωστόσο, δεν έγιναν γνωστές οι οικονομικές απολαβές του Ολλανδού τεχνικού, αλλά ούτε και η ακριβής διάρκεια του συμβολαίου.
Ο Τεν Κάτε θα είναι στον πάγκο της ομάδας μέχρι το τέλος της σεζόν, αλλά επίσης δεν δημοσιοποιήθηκε αν υπάρχει κάποια συμφωνία για επέκταση του συμβολαίου του τη νέα αγωνιστική περίοδο.
O Ολλανδός τεχνικός δήλωσε κατά την επίσημη παρουσίασή του από την ομάδα: «Μου άρεσαν πολύ αυτά που είδα το διάστημα που βρίσκομαι εδώ. Hρθα σε μια οργανωμένη ομάδα και θα δουλέψω σκληρά για να βοηθήσω να πετύχει τους στόχους της. Ελπίζω να τα καταφέρω και να δικαιώσω την εμπιστοσύνη της διοίκησης».