Σάββατο 20 Μαρτίου 2010


Έφεση στην τιμωρία της UEFA
Με... Κοβάσεβιτς και τρεις εισαγγελείς 
πηγαίνει στο ΟΑΚΑ για το ντέρμπι ο Ολυμπιακός
Σε ρυθμούς ντέρμπι κινούνται πλέον στον Ολυμπιακό, με τον Σωκράτη Κόκκαλη να επισκέπτεται το πρωί της Παρασκευής στου Ρέντη τον Μπόζινταρ Μπάντοβιτς και στη συνέχεια τους στενούς του συνεργάτες στην πλατεία Αλεξάνδρας.
Η επόμενη κίνηση ήταν να ζητηθεί από την εισαγγελία Αθηνών η παρουσία τριών εισαγγελέων στο ντέρμπι του Ολυμπιακού Σταδίου με τον Παναθηναϊκό, ενώ με την........
αποστολή θα βρίσκεται και ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς. Αποφασισμένοι να ασκήσουν έφεση οι πειραιώτες για την... καμπάνα της UEFA.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός έστειλε έγγραφο στον προϊστάμενο της εισαγγελίας Αθηνών, επιδιώκοντας την παρουσία τριών εισαγγελέων για το ντέρμπι. Ζητήθηκε συγκεκριμένα να βρεθεί ένας εισαγγελέας στην σύσκεψη, που θα γίνει το πρωί της Κυριακής για τα μέτρα του ασφάλειας του αγώνα, ένας κατά την διαδρομή της «ερυθρόλευκης» αποστολής από το Ρέντη στο Ολυμπιακό Στάδιο και άλλος ένας στον χώρο της φυσούνας και των αποδυτηρίων, ενώ ζητήθηκε και εποπτεία (για λόγους ασφαλείας) των διοικητικών μελών που θα βρεθούν σε μπουθ του ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσουν τον αγώνα. Η αποστολή του Ολυμπιακού θα είναι 20μελής και σε αυτήν θα βρίσκονται, μεταξύ άλλων, οι Γιάννης Χρυσικόπουλος, Δημήτρης Θεοδωρίδης, Γιάννης Μώραλης, και Αναστάσιος Τσούφης. Από πλευράς παικτών, το παρών στο μπουθ του ΟΑΚΑ θα δώσουν οι Λουτσιάνο Γκαλέτι, Ντουντού Σεαρένσε και ο Λεωνίδας Παναγόπουλος. Μία από τις 20 προσκλήσεις της ΠΑΕ Ολυμπιακός θα έχει στα χέρια του ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς, ο οποίος ζήτησε από τους πειραιώτες να ακολούθησε επίσης την αποστολή, κάτι φυσικά που δεν του αρνήθηκαν οι άνθρωποι του συλλόγου. Τονίστηκε βέβαια, πως η παρουσία του δεν θα πρέπει να συνδυαστεί με ενδεχόμενη επιστροφή του στην ομάδα, από διοικητικό πόστο. Σε ότι αφορά την απόφαση της UEFA για τιμωρία του Καραϊσκάκη με δύο αγωνιστικές, εξαιτίας των όσων έγιναν στο ματς με την Μπορντό, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού φαίνεται πως είναι αποφασισμένοι να ασκήσεις το δικαίωμα της έφεσης. «Κατά 99% θα ασκήσουμε έφεση», ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια των «ερυθρολεύκων», που περίμεναν πως η τιμωρία θα περιοριστεί σε μία αγωνιστική και όχι σε δύο.