Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-ΝΟ.Δ.Ε. ΕΥΒΟΙΑΣ

«Τα Κροκοδείλια Δάκρυα
της Περλεπέ»


Το θέμα της μόλυνσης του υδροφόρου ορίζοντα δεν είναι ένα πρόβλημα τοπικού χαρακτήρα αλλά σημαντικό θέμα κυβερνητικής περιβαλλοντικής πολιτικής της χώρας. Είναι αλήθεια ότι όλες οι κυβερνήσεις που πέρασαν από την εξουσία μέχρι σήμερα μόνο επικοινωνιακά αντιμετώπισαν το θέμα μαζί με όλα τα άλλα προβλήματα του περιβάλλοντος.
Από την άλλη ο λαϊκισμός είναι πάντα κακός σύμβουλος σε τόσο σοβαρά ζητήματα. Αυτό το...........
 λάθος έκανε και το ΠΑΣΟΚ όπου διαμέσου της κας Περλερπέ και των ανθρώπων της στα Μεσσάπια οδήγησε την κατάσταση σε αδιέξοδο με καταστροφικά αποτελέσματα για τους κατοίκους.
Το ΠΑΣΟΚ κάνοντας μικροπολιτική και πιστεύοντας ότι με τον τρόπο αυτό θα προκαλούσε φθορά στην Δημοτική Αρχή των Μεσσαπίων, προκάλεσε τεράστια ζημιά με ολέθρια αποτελέσματα σε όλους τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής.
Το δικαίωμα της πρόσβασης σε ασφαλές και καθαρό νερό για τους κατοίκους των Μεσσαπίων είναι κεκτημένο και θα πρέπει όλοι όσοι διαχειρίζονται την εξουσία σε τοπικό ή κεντρικό επίπεδο να συνεργάζονται όλοι μαζί για να το εξασφαλίσουν. Η λύση του προβλήματος υπερβαίνει τις δυνατότητες της Δημοτικής Αρχής Μεσσαπίων, αλλά σε κάθε περίπτωση η λύση πρέπει να βρεθεί άμεσα.
Ο Δήμαρχος Μεσσαπίων και το δημοτικό συμβούλιο καταβάλει εντατικές προσπάθειες για την επίλυση του προβλήματος από την πρώτη στιγμή που αυτό εμφανίστηκε. Έγιναν δε οι απαραίτητες ενέργειες που διαφύλαξαν την δημόσια υγεία στην περιοχή.
Αυτό που απαιτούν σήμερα οι κάτοικοι των Μεσσαπίων είναι η λύση του προβλήματος! Εδώ είναι που καλείται η κα Περλεπέ και το ΠΑΣΟΚ να μας πουν τι κάνουν για να λύσουν το πρόβλημα. Ας σταματήσουν λοιπόν τα κροκοδείλια δάκρυα της κας Περλεπέ και ας αναλάβει τις κυβερνητικές ευθύνες του το ΠΑΣΟΚ για να δώσει τη λύση σε συνεργασία με την Δημοτική Αρχή.


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΝΟ.Δ.Ε. ΕΥΒΟΙΑΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ