Σάββατο 24 Ιουλίου 2010

ΔΗΜΟΣ ΕΡΕΤΡΙΑΣ

«ΚΑΝΑΡΕΙΑ 2010»



Ο Δήμος Ερέτριας σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Κ. Κανάρης» και το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου, διοργανώνει και φέτος τις πολιτιστικές εκδηλώσεις της πόλης «ΚΑΝΑΡΕΙΑ 2010» , οι οποίες είναι αφιερωμένες στην αναστήλωση του Αρχαίου Θεάτρου.
Οι εκδηλώσεις ξεκινούν την Κυριακή 25 Ιουλίου και θα διαρκέσουν έως την Κυριακή 22 Αυγούστου, με ένα......
 πλούσιο πρόγραμμα που περιλαμβάνει: θεατρική βραδιά από την θεατρική ομάδα του Δήμου «Ερέτες», έκθεση με έργα καλλιτεχνών και ερασιτεχνών Ερέτριας, ελληνικά τραγούδια, μοντέρνους και παραδοσιακούς χορούς από τα τμήματα του πολιτιστικού συλλόγου «Κ. Κανάρης», παραδοσιακούς ποντιακούς χορούς και τραγούδια από τους «Έλληνες του Πόντου», μουσική βραδιά με έντεχνα και παραδοσιακά τραγούδια, μουσική βραδιά με κουιντέτο εγχόρδων, 2ήμερο Φεστιβάλ τετρακίνησης από την Περιηγητική Λέσχη Ευρίπου 4Χ4 αφιερωμένο στο χαμόγελο του παιδιού και τέλος έκθεση μικρογλυπτικής του Πνευματικού Κέντρου Ερέτριας.

Αποκορύφωμα, των εκδηλώσεων θα είναι την Κυριακή 1 Αυγούστου, με το χρονικό του Κωνσταντή Κανάρη από τη Δήμαρχο της πόλης, τη φαντασμαγορική αναπαράσταση της πυρπόλησης της τουρκικής Ναυαρχίδας, και εντυπωσιακά βεγγαλικά.