Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

ΔΗΜΟΣ ΚΥΜΗΣ

ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΙΔΩΝ

ΣΤΗΝ ΚΥΜΗ ΑΛΛΗ ΜΙΑ
ΜΕΓΑΛΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

Άρχισε την Τρίτη 29 Ιουνίου και θα διαρκέσει έως το Σάββατο 3 Ιουλίου στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δήμου Κύμης «Νίκος Μαρίνος», η τελική φάση του 37ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης Παίδων.
Είναι η τέταρτη συνεχής χρονιά που ο Δήμος Κύμης αναλαμβάνει την διοργάνωση αγώνων μπάσκετ πανελλήνιας εμβέλειας, κατά.....
 γενική ομολογία με μεγάλη επιτυχία.
Στους φετινούς αγώνες μπάσκετ, που διοργανώνονται από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, τον Δήμο Κύμης και την ΕΣΚΑΣΕ, λαμβάνουν μέρος έξι ομάδες από όλη τη χώρα (ΑΓΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, ΕΚ ΚΑΒΑΛΑΣ, ΓΣ ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΑΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ, ΜΑΣ ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ και ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΟ), οι οποίες θα αγωνιστούν για την πρώτη, την δεύτερη και την τρίτη θέση.

Η τελετή έναρξης έγινε χθες, μετά την λήξη των τριών πρώτων αγώνων, Αφού παρατάχθηκαν οι ομάδες, ο Β’Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Μιχάλης Βιντζηλαίος απηύθυνε ένα σύντομο χαιρετισμό, καλωσορίζοντας τους αθλητές στην τελική φάση του πρωταθλήματος και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία. Ευχαρίστησε τον Δήμο Κύμης και προσωπικά τον Δήμαρχο κ. Δημήτρη Θωμά, για τη διοργάνωση των αγώνων και εξέφρασε την βεβαιότητα, ότι και αυτή η διοργάνωση θα είναι άρτια και ότι οι αθλητές θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους.
Χαιρετισμό απηύθυνε και η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κύμης Αρετή Μπάτσα, η οποία, αφού καλωσόρισε, σ` αυτή την όμορφη γιορτή του μπάσκετ, τους αθλητές, τους διοργανωτές και κάθε ομάδα χωριστά, ευχαρίστησε την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και την ΕΣΚΑΣΕ για την εμπιστοσύνη τους, επιλέγοντας για άλλη μία φορά την Κύμη, ως διοργανώτρια πόλη. Κλείνοντας την ομιλία της ανακοίνωσε, ότι την ερχόμενη βδομάδα η Κύμη θα φιλοξενήσει την Εθνική Ομάδα Παίδων για τις προπονήσεις της και ευχήθηκε σε όλους υγεία και επιτυχία στους στόχους τους.