Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

ΑΟ ΝΗΛΕΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΣΤΟ 95' ΔΙΑΤΗΡΗΣΕ ΤΟ ΑΗΤΤΗΤΟ
ΚΙ ΕΣΠΑΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ


Σ' έναν εντυπωσιακό αγώνα που τα είχε όλα, ο Νηλέας έδειξε χαρακτήρα μεγάλης ομάδας και κατάφερε, παρότι αγωνίζονταν με παίκτη λιγότερο, να ισοφαρίσει τον Ελλήσποντο στο 95ο και τελευταίο λεπτό του αγώνα. Διατήρησε έτσι το αήττητο και τη......
δεύτερη θέση στη βαθμολογία. Παράλληλα έσπασε μια αρνητική παράδοση, που ήθελε τον Ελλήσποντο να φεύγει νικητής από το Νεοχώρι τα δύο τελευταία χρόνια.
Η ομάδα μας στο πρώτο ημίχρονο παρουσιάστηκε σοβαρή, αποφασιστική και παίζοντας καλό ποδόσφαιρο προσπάθησε να πετύχει ένα γκολ. Δυστυχώς το γκολ δεν ήρθε και ο Ελλήσποντος που δεν είχε απειλήσει καθόλου την εστία του Παπαχρήστου προηγήθηκε με μία περίεργη φάση στο 35ο λεπτό. Σε φάουλ που εκτελέστηκε από αριστερά, ο Πετράκης βρέθηκε μέσα στη περιοχή, σε ελεγχόμενη θέση οφσάιντ, το σουτ που έκανε κατέληξε στο δοκάρι, αλλά ένα σφύριγμα από φίλαθλο έκανε τους πάντες να σταματήσουν εκτός από τον Βλάχο των φιλοξενουμένων που με σουτ από κοντά έκανε το 0-1. Παρά τις προσπάθειες των παικτών μας μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου το σκορ δεν άλλαξε.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Νηλέας μπήκε πάλι αποφασιστικά και στην πρώτη επίθεση κέρδισε πέναλντυ σε χέρι του πεσμένου Τσατάλμπαση. Το πέναλτυ εκτέλεσε ο Τάσος Καρλής, ο τερματοφύλακας απέκρουσε και στην επιστροφή ο ίδιος με κεφαλιά ισοφάρισε. Ο διαιτητής ακύρωσε το γκολ, με υπόδειξη του επόπτη, για παράβαση του τερματοφύλακα, το πέναλντυ εκτελέστηκε για δεύτερη φορά και ο Καρλής έκανε στο 47' το 1-1. Από το σημείο αυτό ο Ελλήσποντος ισορρόπησε το παιχνίδι, έχασε κι αυτός ευκαιρίες και στο 67' απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα όταν η ομάδα μας έμεινε με 10 παίκτες, λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Σταύρου Μούντριχα. Στο 78' ο Παύλου με κεφαλιά, πάλι μετά από στημένη φάση έκανε το 1-2. Τα πράγματα έγινα πολύ δύσκολα, όμως οι ποδοσφαιριστές μας δεν εγκατέλειψαν την προσπάθεια, ο προπονητής μας πήρε ρίσκο με τις κινήσεις του και στο 95' ο Παναγιώτης Τζέμης κέρδισε φάουλ στη γραμμή της μεγάλης περιοχής. Το εκτέλεσε με άψογο τρόπο ο αρχηγός Θανάσης Κότσαρης και έγραψε το τελικό 2-2.
Δίκαιο το αποτέλεσμα, βάσει της μορφής του αγώνα, με το βαθμό να αποτελεί επιτυχία, έτσι όπως εξελίχτηκαν τα πράγματα.
Με τον Νηλέα αγωνίστηκαν οι παρακάτω:
Παπαχρήστος, Παπαρήγας, Πούρης (46' Μπονός), Μούντριχας Στ., Κότσαρης Α., Μακρής, Καρλής, Ζωντός Γ. (81' Τζέμης Π.), Παπακωνσταντίνου (70' Μαστροκώστας), Περιβολάρης, Σαμαράς Στ.
Την επόμενη Κυριακή ο Νηλέας θα αγωνιστεί στο γήπεδο Κανήθου με τον ΠΑΟΚ, οποίος έχει ξεκινήσει άσχημα το πρωτάθλημα έχοντας 1 ισοπαλία και 3 ήττες.
(Στη φωτογραφία το φάουλ στο 95 που έγινε το 2-2)