Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

ΣΟΦΙΑ ΜΟΥΤΣΟΥ

Ευχαριστήρια επιστολή
 της Σοφίας Μούτσου
 προς τους πολίτες της Εύβοιας.



"Μετά την ολοκλήρωση των Περιφερειακών Εκλογών θα ήθελα να ευχαριστήσω από βάθους καρδιάς τους φίλους και τις φίλες Ευβοείς που με τίμησαν με την ψήφο τους και στήριξαν την προσπάθειά μου ως υποψήφιας Περιφερειακής Συμβούλου με τον .....
.συνδυασμό του Θανάση Χειμάρα. Είναι εξαιρετικά σημαντικό για μένα σε έναν προεκλογικό αγώνα μόλις λίγων ημερών σε ολόκληρη την Εύβοια να με εμπιστευθούν 1.833 άνθρωποι από τον Καφηρέα μέχρι την Λιχάδα.
Ευχαριστώ τον Θανάση Χειμάρα για την τιμητική του πρόταση να στελεχώσω το ψηφοδέλτιό του. Ιδιαίτερα ευχαριστώ επίσης τον εκλεκτό φίλο Σταμάτη Γκάβαλη και τους συνυποψήφιούς μου για τον ωραίο αγώνα που κάναμε όλοι ΜΑΖΙ επιτυγχάνοντας ένα σημαντικό εκλογικό αποτέλεσμα.
Πιστεύω ότι κύριος στόχος της αυτοδιοίκησης πρέπει να είναι η συνεχής και ανιδιοτελής προσφορά στο κοινωνικό σύνολο. Στα πλαίσια αυτά θα παραμείνω στρατευμένη στο όραμα της ανάπτυξης της Εύβοιας και θα συνεχίσω να αγωνίζομαι με όλες μου τις δυνάμεις για την επίλυση των μεγάλων προβλημάτων της.
Αλλωστε σε κάθε υγιή και προοδευτική κοινωνία όσοι μπορούν πραγματικά να προσφέρουν πρέπει και να το κάνουν !


Με εκτίμηση
Σοφία Μούτσου
Δήμαρχος Στυρέων