Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ

Χαλκίδα 17-11-2010
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Ν.Δ. και βουλευτής Ευβοίας Κώστας Μαρκόπουλος, έκανε την ακόλουθη δήλωση σχετικά με το αποτέλεσμα των αυτοδιοικητικών εκλογών:
«Στην Εύβοια στη μεν Περιφέρεια η πρόοδος της Ν.Δ. είναι φανερή. Αλλά και στους περισσότερους από τους Καλλικρατικούς Δήμους, οι Δήμαρχοι είναι μέλη της Ν.Δ. χωρίς όμως να μειώνεται η συμμαχία με ευρύτερες κοινωνικές δυνάμεις έξω από....
 τη Ν.Δ. Το νέο Αυτοδιοικητικό προσωπικό στην Εύβοια, εγγυάται καλύτερες μέρες και καλύτερη συνεργασία…
Σε πανελλαδικό επίπεδο, το αποτέλεσμα των Αυτοδιοικητικών εκλογών το σίγουρο είναι ότι δεν δίνει λευκή επιταγή στην Κυβέρνηση να συνεχίσει την ίδια πολιτική.
Στους 33 από τους 54 νομούς, οι ψηφοφόροι έδωσαν πρωτοκαθεδρία στη Ν.Δ. στον πρώτο γύρο, οπότε τα συμπεράσματα είναι ανόθευτα από συνεργασίες. Η διαφορά μεταξύ ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. έπεσε στις 2 μονάδες.
Η τεράστια αποχή, έστειλε μήνυμα αμφισβήτησης της αποτελεσματικότητας του πολιτικού συστήματος. Κι αυτό όλοι πρέπει να το λάβουμε σοβαρά υπόψη μας.
Εμείς στη Ν.Δ. έχουμε αντιληφθεί τις ευθύνες μας και στηρίζουμε την προσπάθεια της χώρας χωρίς κομματικούς εγωισμούς. Το μέγα ζήτημα είναι αν η Κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός αντιλαμβάνονται τι κάνουν.»