Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

ΚΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ!!!

Λεφτά υπάρχουν,
υποστηρίζει ο Πατέρας για τον Παναθηναϊκό


Γεμάτο είναι το ταμείο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός σύμφωνα με τον Νικόλα Πατέρα, που μάλιστα υποστηρίζει ότι το απόθεμα θα διαρκέσει έως τον Μάιο. Εκτιμά μάλιστα ότι υπάρχει το ποσό των 3-4 εκατ. ευρώ για να γίνουν άμεσα μεταγραφές. Επίσης υπερασπίστηκε του έργου του, τονίζοντας ότι δεν αφήνει πίσω του χρέη.
Ειδικότερα ο Νικόλας Πατέρας δήλωσε στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα:
«Τα λεφτά υπάρχουν και αρκούν έως τον Μάιο. Μπορούν να περισσέψουν επίσης και 3-4 εκατομμύρια ευρώ για μεταγραφές άμεσα. Από εκεί και.....
 πέρα, όποιος πάρει το μαγαζί γωνία, που είναι σήμερα ο Παναθηναϊκός, θα χρειαστεί να βάλει λεφτά. Δεν μπορεί να διαδίδουν ότι η ομάδα δεν έχει να πληρώσει το ξενοδοχείο, τη στιγμή που ο νέος προπονητής μένει σε ξενοδοχείο 5 αστέρων, που κοστίζει 500 ευρώ την ημέρα».
Για τον Ολυμπιακό: «Εγώ αφήνω τον Παναθηναϊκό καθαρό και όχι με δάνεια δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ, όπως έκανε ο Κόκκαλης στον Ολυμπιακό. Ο Παναθηναϊκός χρειάστηκε να καλύψει ζημία από τη λειτουργία του, 15 εκατομμύρια ευρώ τη δεύτερη, συνολικά δηλαδή 30 εκατομμύρια ευρώ».
Για τα οικονομικά: «Βάλαμε 10 εκατομμύρια στη ΓΗΠΕΛ και δώσαμε 25 εκατομμύρια ευρώ την πρώτη χρονιά σε μεταγραφές, συμπεριλαμβανομένου και του Μάτος, ενώ τη δεύτερη χρονιά της προεδρίας μου δαπανήσαμε άλλα 15 εκατομμύρια για μεταγραφές, όπως αυτές του Σισέ και του Λέτο. Αυτά μας κάνουν άλλα 50 εκατομμύρια ευρώ που προστίθενται στα αρχικά 30 εκατομμύρια ευρώ. Συνολικά έχουμε 80 εκατομμύρια. Ξεπερνούμε τα αρχικά 65 εκατομμύρια και από εκεί και πέρα τα έσοδα έρχονται να καλύψουν ένα μέρος των δαπανών αυτών, οδηγώντας στις ζημίες που έδειξε ο ισολογισμός».
Για την αποχώρησή του: «Για μένα δεν είναι θέμα σχήματος η αποχώρηση. Και κεφάλαια έχω, γιατί πούλησα 50 πλοία το 2006. Όμως με την επιστροφή μου στην ομάδα περίμενα ότι ο κόσμος θα στήριζε και θα υπήρχε ενότητα. Οι ακρότητες των τελευταίων αγωνιστικών ξεχείλισαν το ποτήρι. Ένας τραπεζίτης που με πήρε για δουλειά μού πρότεινε να του δώσουμε την εντολή να βρει επενδυτή. Μπορεί να δοθεί έτσι λύση».
Για τη στάση του Ανδρέα Βγενόπουλου: «Ο Ανδρέας δεν είναι ο άνθρωπος που αντέχει να τον αποδοκιμάζουν, αφού έχει βάλει 22 εκατομμύρια ευρώ, και να τρώει τη λέζα».
Για Θανάση και Παύλο Γιαννακόπουλο: «Καταλαβαίνω ότι ο καθένας έχει τους λόγους του. Ο Γιαννακόπουλος ονειρευόταν να πάρει την ομάδα, αλλά έμενε στη σκιά των Βαρδινογιάννηδων».