Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ_

Χαλκίδα, 21 Ιουλίου, 2011

ΘΕΜΑ.: Η Μαρία Κωτσή νέα γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Εθελοντισμού της ΝΟ.Δ.Ε. Ευβοίας.

Η κοινωνική δράση είναι πολιτικός λόγος!
Όλοι συμφωνούν ότι πρέπει να αλλάξουν οι δομές των πολιτικών κομμάτων στη πατρίδα μας. Η κατεύθυνση είναι προς τη ......
κοινωνική δραστηριότητα και τον εθελοντισμό.
Τα ιδεολογικά μοντέλα των κομμάτων περιλαμβάνουν πολιτικές που έχουν στόχο την κοινωνική αναφορά των πολιτών. Οι ανοιχτές κοινωνίες πλέον είναι ζητούμενο στην σύγχρονη πολιτική σκηνή. Η πατρίδα μας, εξοικειωμένη με το μοντέλο αυτό από τους κλασσικούς χρόνους, είναι στη πρωτοπορία με σημαντικά επιτεύγματα. Καταλυτικός είναι ο ρόλος της οργάνωση της εκκλησίας με απαράμιλλη κοινωνική παρέμβαση.
Ο χώρος των κοινωνικών κινημάτων δεν είναι μέσο προβολής και σκαλοπάτι αναρρίχησης στην εξουσία είναι πεδίο προσφοράς και εξαγνισμού.
Η κα Κωτσή είναι ιδιαίτερα γνωστή και αγαπητή στο χώρο των κοινωνικών κινημάτων. Καθηγήτρια μουσικής (πιάνο) στο επάγγελμα με σημαντικό εκπαιδευτικό και μουσικό έργο, είναι μέλος στα Δ.Σ. της ΔΗΚΕΧ, στο Λύκειο Ελληνίδων, στην Πανευβοϊκή Φιλόπτωχη Αδελφότητα, Αντ/δρος του Συλλόγου Χαλκιδέων, στις Σοροπτμιστριές Ευβοίας και σε μια πληθώρα σωματείων και οργανώσεων. Κατά το παρελθόν ήταν υποψήφια Νομαρχιακή Σύμβουλος συγκεντρώνοντας σημαντικό αριθμό ψήφων.
Ο ρόλος της κας Κωτσή στη ΝΟ.Δ.Ε. Ευβοίας είναι επιτελικός και καίριος. Θα είναι το αυτί του κόμματος στα καλέσματα της κοινωνίας και ο κινητήριος μοχλός στο σχεδιασμό δράσεων που θα ανακουφίσουν συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.



Γραφείο Τύπου
ΝΟ.Δ.Ε ΕΥΒΟΙΑΣ