Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΡΕΠΑΝΙΑΚΟΣ Α.Ε.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στο Δρέπανο σήμερα 21/07/2011 συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΣΤΕΡΑ ΔΡΕΠΑΝΙΑΚΟΥ Α.Ε. και αποφασίσθηκε όπως την ποδοσφαιρική χρονιά 2011-2012 η ομάδα μας να φανεί ανταγωνιστική και έτοιμη για την διεκδίκηση του ....
πρωταθλήματος.
Παρακολουθώντας τις εξελίξεις στο Αργολικό ποδόσφαιρο με τις συνενώσεις ομάδων ετσι ώστε να καταφέρουν να επιβιωσουν εμείς που δεν αντιμετωπίζουμε τετοιο προβλημα και παραμενουμε ενωμένοι διοικηση φίλαθλοι και παιχτες , βρισκομαστε εκ των πραγματων σε πλεονεκτική θέση. Επειδη όμως τα ονειρα μας για την ομαδα δεν σταματανε μονο στο να κατακτησουμε το πρωταθλημα αλλα πως θα αξιοποιησουμε τα 80 παιδιά της ακαδημία μας αλλα και πως θα κανουμε το σωματείο μας προτυπο λειτουργίας επικοινωνήσαμε με τον κο ΔΡΙΤΣΑ ΒΑΣΙΛΗ και του ζητησαμε να μπει μπροστα και να οδηγησει την ομάδα σε μια αλλη εποχή.
Εχοντας μιλήσει μαζί του σε ανυποπτο χρόνο και έχοντας ακούσει τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο είμαστε σίγουροι ότι βρισκόμαστε σε ταύτιση απόψεων και η απόφαση του θα είναι προς την θετική κατάληξη αυτής της πρότασης .
Άλλωστε εκτός από την αγάπη μας για το ποδόσφαιρο είναι πολύ περισσότερα αυτά που μας ενώνουν με τον κο ΒΑΣΙΛΗ ΔΡΙΤΣΑ ο οποίος εχει ζήσει και μεγαλώσει στο Δρέπανο.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ