Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

Το μήνυμα ενότητας του Κατσουράνη και το άδικο του Γκέκα

Για την νίκη της εθνικής Ελλάδας επί της Κροατίας μίλησε στον Sentra 103.3 ο Κώστας Κατσουράνης.  
Ο μέσος του Παναθηναϊκού σχολίασε και την γενικότερη παρουσία της εθνικής ομάδας, αλλά έδωσε και απαντήσεις για το θέμα που είχε δημιουργηθεί με τον Φάνη Γκέκα και την αποχώρηση του. 
«Νομίζω ότι για μια χώρα όπως η Ελλάδα με όλα αυτά τα....
προβλήματα ήταν ένα καλό βράδυ», τόνισε ο 32χρονος μέσος για την νίκη επί της Κροατίας θέλοντας να κρατήσει χαμηλούς τόνους. 
Ενώ για την γενικά καλή παρουσία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος τα τελευταία χρόνια σχολίασε: «Η δική μας χαρά είναι ότι είμαστε σε μεγάλες διοργανώσεις και έχουμε στην ελίτ του ποδοσφαίρου την εθνική.
Είναι σαν να παίρνει πολλούς μαζεμένους τίτλους, αφού η πιο σημαντική ομάδα είναι η εθνική ομάδα. Όταν είσαι συνέχεια στις πιο μεγάλες διοργανώσεις και στην 12αδα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, δεν είναι τύχη, είναι δουλειά».  
«Η οικογένεια χτίζεται με την δουλειά και την νοοτροπία που έχει η ομάδα χτίζεται η οικογένεια», συμπλήρωσε για το κλίμα που υπάρχει στην εθνική ομάδα. 
Όσον αφορά το θέμα που είχε προκύψει με την αποχώρηση και την επιστροφή του Φάνη Γκέκα είπε: «Δεν είχα κάτι να κρύψω. Νομίζω ότι ο Φάνης το κατάλαβε. Νομίζω ότι είχε άδικο 100%, έκανε λάθος το παραδέχτηκε, γύρισε πίσω και καλά έκανε, γιατί είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής και δεν έχουμε την πολυτέλεια να χάνουμε καλούς ποδοσφαιριστές».