Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

ΠΑΣΟΚ

Ν.Ε. ΕΥΒΟΙΑΣ
ΤΟΜΕΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ –ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ- ΕΜΠΟΡΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΧΑΛΚΙΔΑ,6 /10 /2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Χθες, στα γραφεία της Ν. Ε. ΠΑΣΟΚ Εύβοιας συζητήθηκε στα πλαίσια των διαδικασιών για τις εκλογές στο Επιμελητήριο Εύβοιας με το Δίκτυο Μικρομεσαίων Επιχειρηματιών ο σχεδιασμός για την....
ανάδειξη ψηφοδελτίου διεκδίκησης των εκλογών.
Στόχοι του επικείμενου ψηφοδελτίου είναι η αυτονομία και η δημοκρατική λειτουργία των στελεχών του Επιμελητηρίου.
Δράσεις με προτεραιότητα είναι η ανάπτυξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων μέσα από τη νέα επιχειρηματικότητα, η αξιοποίηση των τοπικών προϊόντων, η ρευστότητα και η πρόσβαση στη χρηματοδότηση, η αναπροσαρμογή των επιχειρηματικών σχεδίων σε πιο ανταγωνιστικά προϊόντα και υπηρεσίες, η υποστήριξη της ανταγωνιστικότητας και η διευκόλυνση συνεργασιών και συνεργιών μεταξύ των μικρών επιχειρήσεων.
Με αυτές τις αρχές το Δίκτυο των Μικρομεσαίων Επιχειρηματιών αποφάσισε να συμμετάσχει στη δημιουργία μιας μεγάλης δημοκρατικής, ενωτικής παράταξης για να διεκδικήσει τη Διοίκηση του Επιμελητηρίου.
Σ’ αυτή την προσπάθεια καλούμε όλον των επιχειρηματικό κόσμο της Εύβοιας σε μια συλλογική πρωτοβουλία, έτσι ώστε το Επιμελητήριο να αποτελέσει επιτέλους θεσμικό μοχλό με στόχο την οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη της Εύβοιας.

Η Συντονιστική Επιτροπή
του ΔΙΚΤΥΟΥ