Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

ΑΟ ΝΗΛΕΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ

ΣΥΝΤΡΙΒΗ 1-6 ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΑΤΣΑΤΑ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ

Βαριά ήττα με 6-1 μέσα στο Νεοχώρι από τα Αλάτσατα, γνώρισε ο Νηλέας για την Γ' φάση του κυπέλλου Ευβοίας.  Στις τάξεις της ομάδας επικρατεί μεγάλη απογοήτευση σε όλα τα επίπεδα. Το Δ.Σ., ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές καλούνται να δείξουν ψυχραιμία, να ανασυνταχτούν όσο το ...δυνατόν συντομότερα και να κοιτάξουν μπροστά, δεδομένου ότι σε τρεις μέρες ακολουθεί δύσκολος εκτός έδρας αγώνας για το πρωτάθλημα. Αυτό που προβληματίζει έντονα είναι τα τραγικά λάθη στην άμυνα και το γεγονός ότι οι ποδοσφαιριστές εγκατέλειψαν την προσπάθεια, στο τελευταίο ημίωρο του αγώνα.
Το πρώτο ημίχρονο του αγώνα ήταν μοιρασμένο και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες για να πετύχουν γκολ. Στο 27' ο Λίφο βρέθηκε αφύλαχτος μέσα στην περιοχή του Νηλέα και με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Νωρίτερα στο 7' οι φιλοξενούμενοι είχαν σουτ στο δοκάρι. Την ίδια τύχη είχε σέντρα σουτ του Ζωντού στο 15'. Στην επανάληψη ο Νηλέας μπήκε δυνατά και στο 55' ο Μυτάφης πλάσαρε λίγο άουτ. Στο 58' από λάθος του Τάσου Καρλή ο Σπυρόπουλος έκανε το 2-0 και τρία λεπτά αργότερα από αδράνεια της άμυνας ο ίδιος παίκτης πέτυχε και τρίτο γκολ. Στο σημείο αυτό η ομάδα μας παραδόθηκε στον αντίπαλο με το τελικό 1-6 να διαμορφώνεται με γκολ των Λίφο (71'), Παπακωνσταντίνου (74'), Παρίσση (78') και Μήτρου (85).
Για το Νηλέα αγωνίστηκαν:
Κότσαρης Κ., Μπονός, Ζωντός Γ., Μούντριχας Στ., Καρλής Α., Μακρής (63' Καρλής Γ.), Σπύρου (55' Παπακωνστανντίνου), Μαστροκώστας, Τζέμης Π., Μυτάφης (75' Σαμπάνης Α.), Σαμαράς Στ.
Την Κυριακή στις 4:00 το απόγευμα ο Νηλέας θα αγωνιστεί στο γήπεδο της Αυλίδας με αντίπαλο τη νεοφώτιστη στην κατηγορία ομάδα του Καλοχωρίου/Παντειχίου.