Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

ΕΕΑ




Πρόβλημα προέκυψε για τον Διαγόρα Ρόδου, τον Ασπρόπυργο και την Αναγέννηση Γιαννιτσών, καθώς η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού αποφάσισε την κατάπτωση της εγγυητικής τους για οφειλές σε πρώην ποδοσφαιριστές. Παράλληλα. η Επιτροπή αποφάσισε πως νόμιμα αγωνίζονται στην Football League οι Φωκικός και Αναγέννηση Επανομής.

Αναλυτικά οι αποφάσεις της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού:

«Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, κατά τη ....

σημερινή της συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

Έκρινε ότι νομίμως η ΠΑΕ, Φωκικός και Επανωμής μετέχουν στο Πρωτάθλημα Β' Εθνικής, δεδομένου ότι έγινε η κάλυψη και πιστοποιήσει των μετοχικών κεφαλαίων τους.

Απέρριψε την αίτηση του ΤΑΠ Φιλιππιάδος, για να ανάκληση της από 10 Νοεμβρίου απόφασης της ΕΕΑ, κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής του, για οφειλή στον αθλητή Κωνσταντίνο Λαμπούτη.

Έκανε δεκτή την αίτηση των ποδοσφαιριστών, Α. Τριανταφύλλου, Κ. Δάυκου, Μ. Στάνιμιρ και του προπονητή Π. Δερμιτζάκη για κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής ΠΑΕ Διαγόρας.

Την κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ Ασπρόπυργος για οφειλές στους ποδοσφαιριστές, Χ. Καραπαναγιώτη και Φ. Σαχσανίδη.

Την κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ Αναγέννηση Γιαννιτσών για οφειλές στους ποδοσφαιριστές, Ν. Ραπτόπουλου, Α. Γεωργίου, Φ. Παπαγερίδη, Ι. Τοντσόβσκι, Α. Γκλάμοτσακ».