Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ-ΣΧΟΛΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΙΚΟΣ ΡΟΓΚΑΣ

ΜΕ ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ 
ΛΑΜΠΡΟΥ ΚΑΙ ΜΠΕΙΝΟΓΛΟΥ

Στο Μεσολόγγι με την αγωνιστική ομάδα παμπαίδων του Ολυμπιακού βρέθηκα οι αθλητές της σχολής Λάμπρου και Μπεινόγλου οι .....
οποίοι έπαιξαν σε τουρνουά που διοργάνωσε ο τοπικός δήμος. Μάλιστα ο Λάμπρου σημείωσε και γκολ.
Οι δύο αθλητές συνεχίζουν τα παιχνίδια λαμβάνοντας μέρος σε τουρνουά που διοργανώνει ο Κένταυρος Βριλησσίων .
Με τη συμμετοχή Ομάδων: Ολυμπιακός, Α.Ε.Κ., Παναθηναϊκός,
ΠΑΟΚ, Πανιώνιος, Απόλλων, Παθιακάκης fc και Κένταυρος Η εμπειρία μεγάλη για τους δύο αθλητές μας που έστω και για λίγες μέρες θα βρεθούν με τα αγωνιστικά τμήματα του Ολυμπιακού προσπαθώντας να δείξουν το ταλέντο τους.

Στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης», προκειμένου να παρακολουθήσουν τον αγώνα της ομάδας μας με τον Π.Α.Σ. Γιάννινα, βρέθηκαν οι μικροί αθλητές [τζούνιορ] της σχολής μαζί με τους γονείς τους. Πάνω από διακόσια παιδιά από τις Σχολές Ποδοσφαίρου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, στον Άλιμο, στη Βάρη, στον Ελαιώνα, στην Παλλήνη, στον Ταύρο, στο Χαλάνδρι και στη Χαλκίδα συμμετείχαν στο Pre- Game που διοργάνωσε η Διεύθυνση Ακαδημίας Ποδοσφαίρου δύο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα της ομάδας μας και είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν σε ένα μίνι τουρνουά μέσα στο γήπεδο που αγωνίζονται τα ινδάλματά τους!
Η εμπειρία ήταν πρωτόγνωρη τόσο για τα παιδιά, όσο και για τους γονείς τους που τα καμάρωναν από την εξέδρα και δεν σταματούσαν να απαθανατίζουν τις περίτεχνες ενέργειες τους στο χορτάρι του Καραϊσκάκη.
Στο Pre-Game έδωσε το παρών σύσσωμο το τεχνικό επιτελείο της Ακαδημίας του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.
Πέντε αθλητές μας [Κούκουζας, Παλαιολόγος,Λεοντής, Αναγνωστάκης, Καλέντζης], ήταν και ποιο τυχεροί αφού ύστερα από κλήρωση που έγινε συνόδεψαν κατά την είσοδο των ομάδων τους αθλητές του Ολυμπιακού μία εμπειρία μοναδική να σταθούν έστω και για λίγο μαζί με τους αγαπημένους τους παίχτες.
Τώρα όλοι περιμένουν την στιγμή που θα ξαναβρεθούν στο στάδιο «Γ.Καραϊσκάκης», για να παρακολουθήσουν άλλον αγώνα της αγαπημένης
τους ομάδας.
Η διεύθυνση της σχολής εύχεται σε όλους τους αθλητές και γονείς

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ