Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

ΕΠΣΕ

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΜΕ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012, η συνάντηση μελών του Δ. Σ. της ΕΠΣ Εύβοιας, της ΕΔ και διαιτητών.

Παρόντες, από την πλευρά της Ένωσης, ήταν ο Πρόεδρος κ. Παπακωνσταντίνου, ο Γεν. Γραμματέας κ. Κιούσης κι ο Β’ Αντιπρόεδρος και Πρόεδρος της ΕΔ/ΕΠΣΕ κ. Ψαθάς. Παρούσα ήταν.... η ΕΔ/ΕΠΣΕ και σχεδόν το σύνολο των διαιτητών.

Ο Πρόεδρος της ΕΠΣΕ έκανε μια γενικότερη ανασκόπηση της μέχρι τώρα πορείας, εντόπισε τα λάθη και τα προβλήματα που υπάρχουν, επισήμανε τα θετικά σημεία και τόνισε, για μια ακόμη φορά, την αναγκαιότητα για υψηλό επίπεδο απόδοσης, κατάλληλη προετοιμασία, συνεργασία με όλους τους συμμετέχοντες σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα, πάντα με προτεραιότητα ένα αξιόπιστο πρωτάθλημα.

Αντίστοιχα, ο Πρόεδρος της ΕΔ/ΕΠΣΕ, από την πλευρά του, αξιολόγησε την μέχρι τώρα διαδρομή κι έκανε τις κατάλληλες επισημάνσεις για την συνεχή βελτίωση της απόδοσης, σε όλες τις κατηγορίες και σε όλες τις βαθμίδες των πρωταθλημάτων.

Στην συνέχεια ανταλλάχθηκαν απόψεις μεταξύ των παρευρισκομένων. Οι Διαιτητές τόνισαν τα προβλήματα που υπάρχουν, κατά την γνώμη τους, πρότειναν λύσεις για ομαλότερη λειτουργία και δήλωσαν ξεκάθαρα την διάθεσή τους για μεγαλύτερη προσπάθεια, για συνεχή επιμόρφωση και βελτίωση, με απώτερο σκοπό όσο το δυνατόν λιγότερα λάθη.

Συμφωνήθηκε, ακόμα, να γίνουν πιο συχνές αυτές οι συναντήσεις, έτσι ώστε να διαπιστώνεται το όποιο πρόβλημα άμεσα κι αν είναι δυνατό να επιλύεται, έτσι ώστε τίποτα να μην διαταράσσει την πορεία των πρωταθλημάτων.