Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

ΝΗΛΕΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ

ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Ο ΝΗΛΕΑΣ 3-1 ΤΑ ΚΟΣΚΙΝΑ 

Δύσκολη νίκη με 3-1 επί των Κοσκίνων πέτυχε το Σάββατο ο Νηλέας για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας του νοτίου ομίλου της Α2 κατηγορίας, ένα βαθμό μπροστά από το Δύστο που επικράτησε με 2-0 εκτός έδρας της Καρύστου. Η ομάδα μας παρουσιάστηκε νωθρή και....
ασύνδετη στο ξεκίνημα του αγώνα και είναι χαρακτηριστικό ότι στο πρώτο εικοσάλεπτο οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα. Μάλιστα στο 12ο λεπτό λίγο έλειψε να προηγηθούν στο σκορ, όταν ο Κιούσης από πλεονεκτική θέση πλάσαρε στα χέρια του Κότσαρη. Στο 18' ο Παπαρήγας απάντησε στις ευκαιρίες αλλά το σουτ από πλάγια θέση απέκρουσε ο Βυργιώτης. Στο 25' ο Βογιατζής βρήκε στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας κι ανατράπηκε έξω από τη γραμμή της μεγάλης περιοχής από τον Περήφανο, χωρίς ο διαιτητής να υποδείξει την παράβαση και να αποβάλει τον αμυντικό, ως τελευταίο ποδοσφαιριστή όπως όφειλε. Στο 30' σουτ του Βογιατζή πέρασε λίγο άουτ και στο 35' ο Παπαρήγας μπήκε στην περιοχή κι ανατράπηκε από τον Γκαρούτσο. Το πέναλντυ εκτέλεσε ο Καρλής κι έκανε το 1-0.

Το δεύτερο γκολ του Νηλέα με κεφαλιά του Μακρή.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας προσπάθησε να πετύχει ένα δεύτερο γκολ και να εξασφαλίσει τη νίκη. Κάτι τέτοιο δεν έγινε και στο 68' ο Κιούσης βγήκε στην κόντρα και με πολύ ωραίο σουτ έκανε το 1-1. Στο 72' από εκτέλεση φάουλ του Ζωντού ο Μακρής με κεφαλιά έκανε το 2-1. Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για να ισοφαρίσουν και απείλησαν στο 85' μετά από ασταθή απόκρουση του Ντίνου Κότσαρη, αλλά στο 87' ο πολύ δραστήριος Περιβολάρης που είχε περάσει στον αγώνα σαν αλλαγή με εξαιρετική προσπάθεια και σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-1.
Ο Νηλέας αγωνίστηκε με την εξής σύνθεση:
Κότσαρης Κ., Μπονός, Σαμαράς Σ. του Ε., Μούντριχας Σ. (54' Περιβολάρης), Κότσαρης Σ., Μακρής, Παπαρήγας, Βογιατζής, Τζέμης Π. (46' Μαστροκώστας), Καρλής Α., Ζωντός Γ. (85' Μυτάφης).
Το πρωτάθλημα συνεχίζεται το σαββατοκύριακο με το Νηλέα να αγωνίζεται το Σάββατο στις 3:00 στο γήπεδο των Φύλλων με αντίπαλο την ΑΕ Ληλαντίου.


ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ 3-1 ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΕΤΡΙΑ
Πάλεψε στην Ερέτρια η ομάδα νέων του Νηλέα, παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκε χωρίς τον Θανάση Σαμπάνη και με τέσσερις δεκατετράχρονους στη βασική ενδεκάδα, αλλά γνώρισε την ήττα με 3-1. Η ομάδα μας θα μπορούσε να πάρει τουλάχιστον το βαθμό της ισοπαλίας, αν το γήπεδο δεν μετατρέπονταν σε αρένα στη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου, από φιλάθλους και ορισμένους ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων. Στο 48' αποβλήθηκε ο αρχηγός της Ερέτριας γιατί χτύπησε εκτός φάσης τον Σπύρο Ρουμελιώτη.
Η ομάδα μας προηγήθηκε στο 22' με τον Σωτήρη Κότσαρη, αλλά οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 28' με τον Λιατίφη. Στο 68' και στο 73' ο Μώρος διαμόρφωσε το τελικό 3-1.
Ο Νηλέας αγωνίστηκε με τους εξής ποδοσφαιριστές:
Κότσαρης Γ. του Ι., Ρουμελιώτης, Τζόκας, Καρόζης, Κότσαρης Σ., Κότσαρης Γ. του Α., Ρέτσας (64' Καρλής Χ.), Καρλής Γ., Κότσαρης Κ., Μαστροκώστας (70' Κότσαρης Ι.), Καρλής Δ.
Επόμενος αγώνας της ομάδας μας θα διεξαχθεί το Σάββατο 28 Ιανουαρίου στο γήπεδο Νεοχωρίου με την Κύμη.