Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ

Σε  ένα αγώνα που από τα πρώτα λεπτά έδειχνε ότι θα ήταν συναρπαστικός  η ομάδα της Σκύρου μας έπιασε στον ύπνο και στο 1΄προηγήθηκε ύστερα από αδράνεια της άμυνας. Η ομάδα μας δεν το έβαλε κάτω και στο 6΄ισσοφάρησε με τον Κουλοχέρη. Στη συνέχεια η μπάλα ανεβοκατέβαινε στις δύο εστίες  και με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να διπλασιάσουν τα γκολ. 
Η  ομάδα μας είχε δύο καλές ευκαιρίες για γκολ με τους Μαριέτη και Σίδερη αλλά αυτό που δεν καταφέραμε το κατάφερε η ομάδα της Σκύρου με αμφισβητούμενο πέναλτι στο 29΄. Στο δεύτερο ημίχρονο και στο 56΄ σε ....
λάθος διώξιμο της μπάλας από τον Μαριέτη έδωσε την δυνατότητα στους γηπεδούχους να κάνουν το3-1. 
Στη συνέχεια και μέχρι το 70΄δεν παίχτηκε καλό ποδόσφαιρο με την ομάδα μας να έχει επηρεαστεί  από το τρίτο γκολ που δέχθηκε  και την ομάδα της Σκύρου να επαναπαύεται από το αποτέλεσμα. Στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα ανεβάσαμε την απόδοσή μας χάνοντας δύο ευκαιρίες με τους Κουλοχέρη και Σίδερη ,είχαμε  ένα δοκάρι με τον Μαριέτη στο 80΄,αλλά και  ένα πέναλτι υπέρ μας  σε χέρι αμυντικού που σφύριξε στην αρχή ο διαιτητής του αγώνα κ.Σπανός αλλά  ο βοηθός κ. Χατζηκαμαγιάννης είχε άλλη άποψη αλλάζοντας την απόφαση και το πέναλτι δεν εκτελέστηκε ποτέ.
Δικαιολογία για την ομάδα μας  για το αποτέλεσμα δεν υπάρχει αφού και τα τρία γκολ που δεχθήκαμε ήταν από λάθη τα οποία στοίχησαν στην ομάδα μας το θετικό αποτέλεσμα.
Α.Ε.Λ. Αραβανής, Σίδερης, Μαριέτης, Γκάβαλης, Ντουλαβέρης,Τσιμπός [68΄Μπαλόζι],Λάμπρου[60΄Τσαλιαγκός],Κατσαρής ,Μπούρικας, Μπαλόζι Ηρ., Κουλοχέρης.
              Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας θα αγωνιστεί με την ομάδα του Ελλήσποντου
 ΛαμψΛαμψάκου το  Σάββατο 21/4 και ώρα 17.00 στο γήπεδο των Φύλλων.

   ΣΤΟ ΡΕΝΤΗ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΚΑΙ ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ

Στο Ρέντη και στη  τελική φάση του 1ου Τουρνουά των Σχολών Ποδοσφαίρου του   ΟΛΠΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στην Αττική βρέθηκε η Σχολή μας με τα τμήματα τζούνιορ και προτζούνιορ.
Στο τουρνουά συμμετείχαν  εκτός της Σχολής μας οι Σχολές  Αλίμου, Βάρης, Ελαιώνα, Παλλήνης, Χαλανδρίου, Ταύρου,  και Μεγάρων,  ενώ τη διοργάνωση επισκέφτηκε και αντιπροσωπεία με αθλητές, προπονητές και γονείς από την Σχολή της Ξάνθης.

Περισσότεροι από 400 νεαροί ποδοσφαιριστές, αγωνίστηκαν με πνεύμα ευγενούς άμιλλας  στα γήπεδα που προπονούνται οι πρωταθλητές της πρώτης ομάδας του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, γεμίζοντας χαρά τους γονείς τους που παρακολούθησαν τους αγώνες από τις εξέδρες.

Πέραν του αγωνιστικού μέρους, οι αθλητές μας και οι γονείς τους είχαν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με τον προπονητή της επαγγελματικής ομάδας μας, κύριο Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος φωτογραφήθηκε με τα παιδιά  των Σχολών Ποδοσφαίρου. Ο κύριος Βαλβέρδε δήλωσε χαρούμενος για την παρουσία των παιδιών στο Ρέντη, προσθέτοντας ότι αυτοί οι νεαροί αθλητές μπορούν να αποτελέσουν το μέλλον του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.

Μετά την λήξη των αγώνων, έγιναν οι απονομές των επάθλων στους νικητές από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Θρύλος Α.Ε. κύριο Γιώργο Παύλου, ο οποίος στον σύντομο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στην σημασία του τουρνουά, το οποίο δίνει την δυνατότητα στην ευρύτερη οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ να έρθει πιο κοντά.  
Συνεχίζοντας τόνισε την αναγκαιότητα και παράλληλα την επιθυμία των Σχολών για τη διεξαγωγή περισσότερων παρόμοιων  διοργανώσεων, όπου οι αθλητές μας έχουν την δυνατότητα να μάθουν μέσα από τους αγώνες και να αναπτύξουν το πνεύμα του ευ αγωνίζεσθε. Επιπλέον εξέφρασε τη βούληση της Διοίκησης για την καθιέρωση του τουρνουά ως ετήσιου θεσμού και την επέκτασή του σε πανελλαδικό επίπεδο όπου θα εντοπίζονται τα νέα ταλέντα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. 
Ο κ. Παύλου κατέληξε τονίζοντας ιδιαίτερα ότι είναι πολύ σημαντική για τους γονείς η συμμετοχή των παιδιών τους σε ένα τουρνουά το οποίο διοργανώνεται με τις προϋποθέσεις και τις προδιαγραφές που εγγυάται η Διεύθυνση Ακαδημίας Ποδοσφαίρου της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Ακολούθησαν οι βραβεύσεις, σύντομοι χαιρετισμοί και παράδοση δώρων στα παιδιά από τους Αντιπροέδρους της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κ. κ. Σάββα Θεοδωρίδη και Γιάννη Μώραλη, τον Γενικό αρχηγό της πρώτης ομάδας, κύριο Τάσο Μητρόπουλο, από τον Διευθυντή της Ακαδημίας κύριο Χαράλαμπο Ζελενίτσα, τον Τεχνικό Σύμβουλο και Scout κύριο Γιώργο Αμανατίδη και  το στέλεχος της Ακαδημίας κύριο Βασίλη Νάνο. Βραβεία παρέδωσαν επίσης ο εκπρόσωπος του Ομίλου Forthnet, επίσημου χορηγού των Σχολών Ποδοσφαίρου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, κύριος Κωνσταντίνος Ανανιάδης  και ο εκπρόσωπος της PUMA, επίσημου προμηθευτή ιματισμού των Σχολών, κύριος Ερρίκος Ασλάνης.

Οι εκπλήξεις για τα παιδιά και τους γονείς συνεχίστηκαν όταν οι ποδοσφαιριστές της Α’ Ομάδας, Φρανσουά Μοδέστο και Ρόι Κάρολ, εμφανίστηκαν στο γήπεδο και βράβευσαν τους πρώτους σκόρερ και τους καλύτερους τερματοφύλακες της διοργάνωσης! Τα παιδιά πήραν αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν με τα ινδάλματά τους σε μια άκρως εορταστική ατμόσφαιρα.

Κατά τη διάρκεια του τουρνουά μοιράστηκαν δώρα από την E.A. SPORTS και φρούτα  από την DOLE, η οποία στήριξε το τουρνουά από την έναρξή του.
ΤΟ Δ.Σ.ΤΗΣ Α.Ε.ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ Η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ  ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΣΑΣ ΕΥΧΟΝΤΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ