Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ


Η ΕΠΣ Εύβοιας στα πλαίσια της πρωτοβουλίας για την προβολή κι ανάπτυξη του γυναικείου ποδοσφαίρου που έχει αναλάβει η ΕΠΟ, με την έγκριση της UEFA, διοργανώνει φιλικό αγώνα, την Μ. Τρίτη 10 Απριλίου 2012, στις 14:00, στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας, ανάμεσα στην Εθνική Ελλάδας Κορασίδων και τους Άβαντες Χαλκίδας.
Ο στόχος αυτής της πρωτοβουλίας είναι συγκεκριμένος, να

..... ενταχθεί το Γυναικείο Ποδόσφαιρο στην ελληνική κοινωνία. Η προσέγγιση θα γίνει μέσα από ένα πρόγραμμα φιλικών αγώνων, σε όλη την Ελλάδα, με κύριο σκοπό την συμμετοχή των ομάδων του γυναικείου ποδοσφαίρου, αλλά και την συμμετοχή κάθε φορέα από την ελληνική κοινωνία που μπορεί να συμβάλλει στην προώθηση της ιδέας "Γυναικείο Ποδόσφαιρο".
Με την διοργάνωση αυτού του φιλικού αγώνα δίνεται η δυνατότητα στον κόσμο κι ειδικότερα στα κορίτσια να γνωρίσουν το άθλημα και να ασχοληθούν μαζί του. Ένα άθλημα που σε άλλες χώρες είναι προηγμένο.
Επίσης,
Η ΕΠΣ Εύβοιας πάντοτε πιστή στην αρχή ότι το ποδόσφαιρο είναι κάτι περισσότερο από ένα άθλημα, διοργανώνει την Μ. Τετάρτη 11 Απριλίου 2012, στις 18:00, στο Δημοτικό Στάδιο Ψαχνών, φιλικό αγώνα ανάμεσα στον Ηρακλή Ψαχνών και την Μικτή Εύβοιας Ανδρών, για την ενίσχυση του αθλητή Σταύρου Γεωργίου του Νικολάου, που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και πρέπει να μεταβεί στο εξωτερικό για θεραπεία κι αποκατάσταση.

Η Μικτή Εύβοιας θα στελεχωθεί με ποδοσφαιριστές από ομάδες της Δ' Εθνικής και της Α1 κατηγορίας του Νομού μας.Η συμμετοχή σας είναι σημαντική!

Σας περιμένουμε όλους στο γήπεδο.