Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

ΕΠΟ

Άβαντες Χαλκίδας-Εθνική Κορασίδων 2-3

Ένας σημαντικός φιλικός αγώνας στην προσπάθεια της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας για την προώθηση, διάδοση και ανάπτυξη του γυναικείου ποδοσφαίρου στη χώρα μας, διεξήχθη το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης στο δημοτικό στάδιο της Χαλκίδας, ανάμεσα στις Άβαντες Χαλκίδας και την Εθνική Κορασίδων.
Ο αγώνας αυτός εντάσσεται στο πλαίσιο του ....
πιλοτικού προγράμματος προώθησης του γυναικείου ποδοσφαίρου στην Ελλάδα, για το οποίο πρόγραμμα η ΕΠΟ συνεργάζεται εντατικά με την UEFA. Αμέριστη ήταν και η συμπαράσταση στη διοργάνωση του αγώνα και εκ μέρους της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ευβοίας.
 
alt
 
Νικήτρια του φιλικού αυτού αγώνα αναδείχθηκε η Εθνική Κορασίδων με σκορ 3-2. Τα γκολ για την Εθνική πέτυχαν οι Γεωργία Σακελλάρη, Θεώνη Ζέρβα και Ιωάννα Χαμαλίδου ενώ για την ομάδα των Αβάντων Χαλκίδας βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα οι Ντενίσα Πρότο και Χριστίνα Κόλλια.
 
Διαιτητής του αγώνα ήταν η Χριστίνα Κούκουρα, με βοηθούς τις Δήμητρα Φραντζή και Σπυριδούλα Γκάβαλη, ενώ χρέη 4ης διαιτητή είχε η Ζωή Δεσποτοπούλου.
 
ΑΒΑΝΤΕΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ: 1.Ευαγγελία Στεφανοπούλου, 2.Μικελίνα Στεφανοπούλου, 6.Ντενίσα Πρότο, 7.Χριστίνα Κόλλια, 8.Ρωσσάνα Τσόκου, 9.Φαίδρα Λόγου, 10.Μαριαλένα Οικονόμου, 11.Αντωνία Τροχούτσου, 13.Χαραλαμπία Μάρκου, 16.Βασιλική Κηρύκου, 17.Χρύσα Ελευθερίου.
Στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι 4.Γεωργία Αυριώτη, 14.Παναγιώτου Κόκκινου, 19.Ξανθή Μισιρλή.
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Αθανάσιος Πύθουλας.
 
ΕΘΝΙΚΗ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ: 1.Ρεβέκκα Χαρακοπούλου, 2.Ηλέκτρα Πλύτα, 3.Άννα Γαγάρα, 4.Γεωργία Σίμου, 5.Τριανταφυλλιά Κυριαζή, 6.Μαρία Καλτσίδη, 7.Δέσποινα Γιάννου, 8.Δανάη Καλδαρίδου, 9.Γεωργία Σακελλάρη, 10.Θεώνη Ζέρβα, 11.Ιωάννα Χαμαλίδου.
Στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι 12.Παναγιώτα Παπαδάτου, 13.Δήμητρα Ρήγα, 14.Ματούλα Πύθουλα, 15.Μυρσίνη Μήτα, 16.Αναστασία Γκάτσου, 17.Χριστίνα Μακρή.
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Ευάγγελος Κουτσάκης.