Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

ΝΙΚΟΣ ΡΟΓΚΑΣ

 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

  Προς Ε.Π.Σ. Ευβοίας

Κύριε Πρόεδρε
Με όλο τον σεβασμό προς το πρόσωπό σας αλλά και στην τοπική  μας ποδοσφαιρική  Ένωση που προσπαθεί να διοργανώσει κατά τον καλύτερο τρόπο τα πρωταθλήματα θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για το παιχνίδι που έπαιξε η ομάδα μας την προηγούμενη αγωνιστική στη Σκύρο.
Ξέρεται την προσπάθεια που κάναμε σαν σωματείο [στις δύσκολες ημέρες που περνάει η χώρα μας λόγω των οικονομικών δυσκολιών]  για να ....
μπορέσουμε να βρεθούμε στη Σκύρο και να αγωνιστούμε.
Αναγνωρίζουμε σαν σωματείο και ευχαριστούμε για αυτό την προσπάθεια που κάνατε σαν Ένωση για να γίνει ο αγώνας μετά την αλλαγή των δρομολογίων αλλά πιστεύαμε ότι θα πάμε και θα αγωνιστούμε επί ίσους όρους και όχι να πάμε να γίνει ο  αγώνας και να πρέπει να κερδίσει η τοπική ομάδα, επειδή έτσι ήθελε ο βοηθός κ. Χατζηκαμαγιάννης.
Δεν θα πούμε για το πέναλτι που δόθηκε στην ομάδα της Σκύρου στο 29΄ ύστερα από τις διαμαρτυρίες των φιλάθλων ούτε για τις λάθος αποφάσεις του βοηθού  αλλά θα σταθούμε στο 86΄του αγώνα και ενώ το σκορ ήταν 3-1 υπέρ της Σκύρου δόθηκε πέναλτι στην ομάδα μας από τον διαιτητή κ. Σπανό σε χέρι αμυντικού .
 Αμέσως λες και  κτύπησε ηλεκτρικό ρεύμα τους φιλάθλους βρέθηκαν  επάνω στα σύρματα με ένα φίλαθλο να ξηλώνει διαφημιστική πινακίδα και να είναι έτοιμος να την πετάξει στον αγωνιστικό χώρο. Τότε  ο διαιτητής πήγε στον βοηθό
κ. Χατζηκαμαγιάννη και αμέσως άλλαξε η απόφαση το πέναλτι δεν δόθηκε και όλα ωραία και καλά αφού ο βοηθός θα μπορούσε να συνεχίσει της διακοπές του ήσυχα και ωραία στο φιλόξενο κατά τα άλλα νησί.
Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ο βοηθός ήταν στο νησί παρέμεινε στο νησί και με όλους όσους μπορέσαμε να δούμε στην πόλη είχε οικειότητα σαν να μην είχε συμβεί τίποτα.
Ο κ .Σπανός προς τιμήν του είπε ότι για αυτόν  ήταν πέναλτι και αμέσως το σφύριξε αλλά ο βοηθός του είπε ότι  δεν υπήρχε παράβαση. Την ίδια γνώμη με τον κ. Σπανό είχε και ο πρώτος βοηθός κ. Καλαμάτας.
Κύριε πρόεδρε ξέρουμε την προσπάθεια που κάνετε εσείς και οι συνεργάτες σας για την ομαλή διεξαγωγή των πρωταθλημάτων και πιστεύουμε ότι η αναφορά του συγκεκριμένου γεγονότος θα σας βοηθήσει για την προσπάθειά σας αυτή.
Τέλος θα θέλαμε να ευχηθούμε σε εσάς τους συνεργάτες σας και  σε όλο τον κόσμο ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ

Με εκτίμηση 
Ν. Ρόγκας