Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΝΟΜΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Παπαναστασίου7 & Φαβιέρου
Χαλκίδα 34100  ΤΗΛ: 6977284470

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Οι εκλογές που θα ακολουθήσουν είναι εκλογές εξαιρετικά κρίσιμες. Κρίσιμες για τη χώρα, κρίσιμες για το μέλλον των επόμενων γενεών. Για πρώτη φορά, ουσιαστικά, εμμέσως πλην σαφώς οι έλληνες καλούνται να επιλέξουν αν θέλουν να μείνουν στην ευρωπαϊκή πορεία, εάν θέλουν να μείνουν στο σκληρό πυρήνα της ευρωζώνης εάν θέλουν να μείνουν στο σκληρό πυρήνα της Ευρώπης ή αν....
θέλουν να πειραματιστούν με άλλες υποσχέσεις λαϊκίστικες και δημαγωγίες οι οποίες δυστυχώς θα οδηγήσουν την Ελλάδα στην επιστροφή στη δραχμή.
Και ιδιαίτερα εδώ στη Εύβοια που η ανεργία μαστίζει, που αναπτυξιακά προγράμματα αποτύχανε, δεν έχουμε το δικαίωμα να ξανααποτύχουμε. Έχουμε υποχρέωση να δώσουμε προοπτική ελπίδας. Έχουμε υποχρέωση να δείξουμε ότι υπάρχει αύριο. Εδώ έρχεται η Δημοκρατική Συμμαχία με πολύ συγκεκριμένες προτάσεις. Είμαστε το μόνο κόμμα το οποίο δεν μπορεί να κατηγορηθεί για ασυνέπεια. Από την πρώτη ήμερα μέχρι και σήμερα λέμε τα ίδια πράγματα. Δεν επιτρέψαμε στον εαυτό μας το δρόμο του λαϊκισμού. Δεν επιτρέψαμε στον εαυτό μας το δρόμο της δημαγωγίας, γιατί ξέραμε πάρα πολύ καλά ότι αν δεν αλλάξουμε εμείς οι ίδιοι δεν μπορεί να αλλάξει η χώρα.
Σας ανακοινώνουμε τις υποψηφιότητες της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ Νομού Ευβοίας για τις επικείμενες βουλευτικές εκλογές.
  1. Καπετάνιος Γιώργος του Ηρακλή - καθηγητής ΤΕΙ
  2. Ριτσώνης Άγγελος του Σωτηρίου -Αρχαιολόγος,Δημοτικός σύμβουλος Λίμνης
  3. Ψυχογιός Ιωάννης του Κων/νου - Μαθηματικός


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
ΝΟΜΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ