Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Η Βέροια έμεινε όρθια στο Αλκαζάρ... όχι και ο προπονητής της


Την ευκαιρία να αποσπαστεί ακόμα περισσότερο στην κορυφή... πέταξε η Βέροια, η οποία έμεινε στο 2-2 με την σοβαρή και αλλαγμένη προς το καλύτερο ΑΕΛ στην εξ αναβολής αναμέτρηση για την 21η η αγωνιστική της Football League. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν νωρίς στο σκορ, στο 12' με τον Καούνο, ωστόσο η υπεροχή των «κυανέρυθρων» από εκείνο το σημείο και μετά ....
καρποφόρησε, στο 42', χάρη σε τέρμα του Κάντι.
Η ικανότητα του Νοτιοαφρικανού ήταν ικανή να δώσει το προβάδισμα στη «Βασίλισσα του βορρά», με καταπληκτική προσπάθεια και γκολ στο 53'. Η ομάδα του κάμπου δεν τα έβαψε… μαύρα, πίεσε και με πέναλτι του Ζεκίνια στο 68' έφερε το ματς στα ίσια.


Το παιχνίδι είχε ένταση, πάθος, δυνατά μαρκαρίσματα, αλλά και επεισόδια, αφού περίπου στο 66’ ο τεχνικός της Βέροιας Δημήτρης Καλαϊτζίδης τραυματίστηκε από αντικείμενο που πέταξαν οι οπαδοί της ΑΕΛ με αποτέλεσμα να σωριαστεί μπροστά από τον πάγκο των φιλοξενουμένων. Το ματς διεκόπη για περίπου τρία λεπτά και αφού ο κ. Καλαϊτζίδης συνήλθε, το παιχνίδι συνεχίστηκε.


ΑΕΛ:
Σωτηρίου, Καρανίκας, Κατσιαρός (50' Φωτιάς), Κολοβέτσιος, Ψωμάς, Χατζής, Νεμπεγλέρας, Πίνα (57' Χασομέρης), Μούτσα, Ζεκίνια (82' Λαζιμάν), Καούνος.

Βέροια:
Καντιμοίρης, Καλί, Σαμαράς, Μπάρμπας, Μπαργκάν (81' Βεργώνης), Λανγκλέ (85' Λαναρής), Ντιέ, Ολαϊτάν, Κάντι, Καλογέρης, Αμαραντίδης.

Διαιτητής:
Κουτσιαύτης (Άρτας).
Βοηθοί:
Καλφόγλου (Θεσπρωτίας), Ζυγούρης (Αιτ.νιας).