Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Σίμος Κεδίκογλου

Δελτίο Τύπου

«Αδιανόητο να εξαιρείται η ‘πρωταθλήτρια’ της ανεργίας Στερεά και Εύβοια από τα προγράμματα καταπολέμησης της ανεργίας. Να αποσυρθεί άμεσα η απόφαση»
«Είναι αδιανόητο μία υπηρεσιακή Κυβέρνηση να εξαιρεί από τα Προγράμματα καταπολέμησης της ανεργίας την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, η οποία έχει από τα υψηλότερα ποσοστά πανελλαδικά στην ανεργία» δήλωσε ο Σίμος Κεδίκογλου, σχολιάζοντας την απόφαση του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης να παγώσει κάθε διαδικασία, που ήταν προς υλοποίηση στην....
Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στο πλαίσιο των δράσεων του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου.
Εξέφρασε, επίσης, την πλήρη υποστήριξή του στον Περιφερειάρχη κ. Περγαντά, που έχει ήδη διαμαρτυρηθεί και τόνισε, ότι προτεραιότητα της επόμενης κυβέρνησης θα είναι η απόσυρση της εν λόγω απόφασης, η οποία θα δημιουργήσει τεράστια προβλήματα.
Ο Σίμος Κεδίκογλου υπογράμμισε, ότι είναι άξιο απορίας το γεγονός, πώς μία υπηρεσιακή Κυβέρνηση ακυρώνει τις συγκεκριμένες δράσεις σε μία κρίσιμη οικονομικά συγκυρία, τη στιγμή που θα συνέβαλαν στην ενίσχυση της απασχόλησης και την κατάρτιση των ανέργων, ανακουφίζοντας τους ασθενέστερους.