Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

¨Διαβασα τις αποριες σου για τις ομαδες κ ειναι ευλογες, απλα εχω κ εγω μια τεραστια απορια.... Δεν ειδα καποιο σχολιο για την παραιτηση της κ.Ρετσα κ μ εκανε τεραστια εντυπωση. 
Θυμασαι που σου ειπα οτι η ομαδα των Κριεζων οδηγειται στη διαλυση? Βγηκα αληθινος οπως κ εσυ βγηκες σε πολλα θεματα οχι ...
μονο στο θεμα του Α.Ο.Κριεζων. Ξερεις ομως ποιος ειναι υπευθυνος γι αυτη την κατρακυλα. 
Μηπως καποιος φυγομαχει? Εχει αφησει εκρεμμοτητες αρκετες κ τα παραταει? Πολλα μεγαλα λογια κ στο τελος τπτ. Μια παραιτηση. Γτ αραγε? 
Απ'οτι ξερω οι παικτες δεν εχουν παρει ουτε τις βενζινες.Μπηκαν κ μεσα, σε διαβεβαιωνω. Κ διασταυρωσε το αν θες κ μπορεις. 
Οποτε ειναι αδικο να τους λεμε μισθοφορους. Ηρθαν για αλλο λογο στην ομαδα αυτη με πολυ λιγα χρηματα κ επειδη γουσταρουν τη μπαλα! 
Απορω ομως γτ δεν γραφεις την αποψη σου. Παντα αυτο κανεις, τωρα γτ οχι? Δεν θα σ πω εγω τι θα κανεις ξερεις πολυ καλα. Απλα ο κοσμος θελει αληθειες. 
Ευχαριστω πολυ¨.

ΣΧΟΛΙΟ: Αγαπητέ αναγνώστη, όσα είχα να πω, τα έχω γράψει εδώ και πολύ καιρό. Όταν κάποιος δηλώνει παραίτηση, όποια κι αν είναι η δικαιολογία, η ουσία είναι μία και για την ουσία έχουμε μιλήσει στο θέμα των ΚΡΙΕΖΩΝ. Η κυρία Ρέτσα είναι ένα φιλόδοξο άτομο κι εμένα αυτά τα άτομα μου αρέσουν. Δεν έκανε σωστές επιλογές και αυτό την οδήγησε σε λάθη. Προφανώς δεχόταν λάθος συμβουλές. Τώρα όμως το θέμα έχει τελειώσει. Ελπίζω κι εύχομαι το επόμενό της βήμα να είναι το σωστό. Αποψή μου είναι πως σύντομα θα είναι πάλι στο προσκήνιο, σε τοπικό επίπεδο και πιστεύω πως αυτή την φορά θα πετύχει. Μπορεί να έφυγε από το ποδόσφαιρο και να βρεθεί στην αυτοδιοίκηση. Εύχομαι να είναι με την πλευρά του νικητή.
Και κάτι τελευταίο. Η κυρία Ρέτσα είναι γυναίκα, είναι μητέρα, είναι εργαζόμενη. Με όλα αυτά έχει δικαίωμα να κάνει και λάθη και να μας κόβει και την καλημέρα αν χρειασθεί. Εγώ δεν αλλάζω απόψεις και δεν κάνω κωλοτούμπες. Τις εύχομαι τα καλύτερα και πάνω απ΄ολα υγεία και επιτυχίες στην κόρη της η οποία είναι καλή αθλήτρια.