Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Λάβρος κατά Βενιζέλου, ΣΥΡΙΖΑ και των στελεχών του ο Θ.Πάγκαλος

«Χτύπησε» και πάλι ο πρώην αντιπρόεδρος Θεόδωρος Πάγκαλος βάζοντας στο στόχαστρό του τον ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη του. Από τα βέλη του πάντως δεν γλίτωσε ούτε ο Ευάγγελος Βενιζέλος.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε .....
εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Alpha χαρακτήρισε αυταρχικό κόμμα τον ΣΥΡΙΖΑ.
Μάλιστα αναρωτήθηκε γιατί καταδικάζεται η βία της Χρυσής Αυγής και «επαινείται και συγκινεί τις κυρίες του Κολωνακίου» η βία που ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ.
«Δεν θεωρώ δημοκρατικό κόμμα τον ΣΥΡΙΖΑ, τον θεωρώ περιθωριακό κόμμα σαν τη Χρυσή Αυγή με διαφορά στυλ».
Αναφορά έκανε και στην βουλευτή Ρένα Δούρου, λέγοντας ότι όταν δέχθηκε το ποτήρι του νερού εμφανίσθηκε ως θύμα, ενώ όταν αυτός είχε δεχθεί το γιαούρτι, εκείνη έκανε πλάκα με το συμβάν, καλύπτοντας τους δράστες.
Από τα πυρά του δεν γλίτωσαν και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για τις οικονομικές τους απόψεις: «Ανατροπή θα πει να εθνικοποιήσουμε την οικονομία, να αναλάβουν τα σοβιέτ, να αναλάβει Κομισάριος ο -πώς τον λένε αυτόν τον αστείο- ο Στρατούλης να αναλάβει Κομισάριος του ενός τομέα, ο Λαφαζάνης του άλλου και να βαδίσουμε πάνοπλοι προς τη σοσιαλιστική επανάσταση.»
Όμως από τα πυρά του δεν γλίτωσε ούτε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, λέγοντας ότι ο ίδιος μεν ήταν συνεργάτης του Γιώργου Παπανδρέου, αλλά οι βουλευτές του εργάζονταν για την ανατροπή του πρώην πρωθυπουργού.
Διαφώνησε και με το είδος της συμμετοχής του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση, υποστηρίζοντας ότι ο κ. Βενιζέλος θα έπρεπε να συμμετέχει στην κυβέρνηση ως αντιπρόεδρος, όπως θα έπρεπε να συμμετέχουν και άλλα κορυφαία στελέχη του Κινήματος σε κυβερνητικές θέσεις.