Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΙΟΥΝΙΟΥ 2012
Στα πλαίσια του «Καλοκαιρινού Φεστιβάλ Θεάτρου», που είναι ενταγμένο στο πολιτιστικό πρόγραμμα εκδηλώσεων «ΕΥΡΙΠΕΙΑ 2012» του Δημοτικού Οργανισμού Άθλησης, Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Χαλκίδας (ΔΟΑΠΠΕΧ), κατόπιν απαίτησης των μελών του θιάσου που συμμετέχουν στη θεατρική παράσταση «Ω Τι Κόσμος Μπαμπά», αλλάζει η ημερομηνία παρουσίασης της (από 30/6/2012) και μεταφέρεται για ....
τον μήνα Ιούλιο (θα σας ενημερώσουμε εκ νέου με νεότερο δελτίου τύπου).
Συνεπώς το πρόγραμμα του Σαββάτου 30/6/2012 τροποποιείται ως εξής:

ΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ, ώρα 21:00 στο Κάστρο Κανήθου
Σε αντικατάσταση της παραπάνω παράστασης και στα πλαίσια του «Καλοκαιρινού Φεστιβάλ Θεάτρου», που διοργανώνει ο ΔΟΑΠΠΕΧ, το Αεικίνητο Θέατρο Ευρίπου σε συνεργασία με το θεατρικό τμήμα ενηλίκων του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Κανήθου, θα παρουσιάσει τη θεατρική παράσταση «ΟΚΤΩ ΓΥΝΑΙΚΕΣ», του Ρομπέρ Τομά σε σκηνοθεσία της Ράνιας Νταλαχάνη και του Βασίλη Βαλέρη.
Παίζουν οι: Νανά Παπαδοπούλου, Ευαγγελία Πανταζή, Ράνια Μπούφη, Σοφία Αναγνωστοπούλου, Ελένη Δημεροπούλου, Αποστολίνα Χαλίλη, Χρύστα Δημαρέλου, Μίνα Παντιέρα. 
Η παράσταση είναι παράλληλα και φιλανθρωπικού χαρακτήρα, με είσοδο προαιρετικά, τρόφιμα ή φάρμακα, τα οποία θα δοθούν στο Φιλόπτωχο ταμείο της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδας.