Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

ΝΗΛΕΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΕΛΟΣ Ο ΝΗΛΕΑΣ - ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΥΣΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ
 

Έκλεισε το ρόστερ του Νηλέα για τη νέα ποδοσφαιρική σαιζόν με την πραγματοποίηση τριών ακόμη μεταγραφών. Έτσι μετά την απόκτηση του Σταύρου Ζέρβα, χθες ανακοινώθηκαν οι μεταγραφές των Πόγκα, Φραγγή και Αλεξίου. Το Δ.Σ. του Νηλέα όπως συνηθίζει, πραγματοποίησε λίγες μεταγραφές, κυρίως νεαρών και ντόπιων ποδοσφαιριστών. Να αναφέρουμε ότι τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχουν αποκτηθεί μόλις δεκαπέντε ποδοσφαιριστές, ορισμένοι από τους οποίους ήταν ποδοσφαιριστές του Νηλέα που επέστρεψαν στην ομάδα.
Ο Σταύρος Ζέρβας είναι μέσος, 20 χρονών και αποκτήθηκε από τον Α.Ο. Κονιστρών.
Ο Αλέξανδρος Πόγκας είναι .....

επιθετικός, 22 χρονών και αποκτήθηκε επίσης από τον Α.Ο. Κονιστρών.
Ο Άγγελος Φραγκής είναι μέσος, 18 χρονών και αποκτήθηκε από τον Α.Ο. Κύμης.
Ο Βαγγέλης Αλεξίου είναι αμυντικός, 31 χρονών και αποκτήθηκε από το Λήλα Βασιλικού.
Από την Ακαδημία προωθήθηκαν και θα προπονούνται με την πρώτη ομάδα οι  Δημήτρης Καρλής (15 χρονών), Στράτος Ρέτσας (14 χρονών) και Γιάννης Κότσαρης (14 χρονών).
Παραχωρήθηκαν ο Παναγιώτης Τζέμης σε ομάδα των Αθηνών και ο Μπάμπης Καρλής στην Αναγέννηση Οχθωνιάς.


ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΥΣΤΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ
Όπως πέρυσι έτσι και φέτος, από την Κάρυστο θα ξεκινήσει τις επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεις ο Νηλέας και θα αντιμετωπίσει την Κυριακή στις 5:00 το απόγευμα για την πρώτη φάση του κυπέλλου την τοπική ομάδα. Για τον ίδιο θεσμό, στο ίδιο γήπεδο, πριν από περίπου ένα χρόνο είχε αποκλείσει το Μαρμάρι στη διαδικασία των πέναλντυς. Από τον αγώνα της Κυριακής αναμένεται να απουσιάσουν οι Γιώργος Ζωντός και Γιάννης Παπαρήγας, ενώ είναι εξαιρετικά απίθανο να εκδοθούν τα δελτία των Πόγκα, Φραγγή και Αλεξίου. Μικρό πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει ο Γιάννης Γκούμας, αλλά μάλλον θα αγωνιστεί κανονικά. Η αποστολή θα αναχωρήσει από το Νεοχώρι στις 2:00 το μεσημέρι